Ενημέρωση από τον ΕΒΕΘ στις επιχειρήσεις που θέλουν να χρηματοδοτηθούν από το «Εξωστρέφεια ΙΙ.

Ενημέρωση από τον ΕΒΕΘ στις επιχειρήσεις που θέλουν να χρηματοδοτηθούν από το «Εξωστρέφεια ΙΙ.

Εξατομικευμένη ενημέρωση πρόκειται να παράσχει το ΕΒΕΘ σε εκπροσώπους επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να υποβάλουν επενδυτική πρόταση προκειμένου να χρηματοδοτηθούν μέσω του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007 – 1013. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝΙΙ) – ΕΦΕΠΑΕ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, στο κτίριο του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). Θα περιλαμβάνει προκαθορισμένα ραντεβού που θα διεξαχθούν από τις 9.30 το πρωί έως τις 3.30 μ.μ.
Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ μπορούν να υποβάλουν το Δελτίο Συμμετοχής -που έχει αναρτηθεί στο site του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr -, ως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες καθημερινά, κατά τις ώρες 08:00-16:30, στο Τμήμα Μελετών και Έρευνας του ΕΒΕΘ (αρμόδιοι: Αντώνης Μπούμπουλας τηλ. 2310 370180, email: antonisb@ebeth.gr , Γιώργος Εμμανουηλίδης τηλ. 2310 370181, email: emmanouilidis@ebeth.gr και Ναυσικά Γαρεφαλάκη τηλ. 2310 370195, email: bcenter@ebeth.gr.)
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)» βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας ακόμη ενημερωτικής εκδήλωσης που, επίσης, διοργανώθηκε από το ΕΒΕΘ και το ΚΕΠΑ –ΑΝΕΜ. Στη διάρκειά της παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, τα βασικά σημεία του προγράμματος, οι προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό αλλά και οι επιλέξιμες δαπάνες. Ομιλητής ήταν το στέλεχος του ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ, Αθανάσιος Κακούδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης. Στη διάρκεια της ημερίδας διατυπώθηκαν από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων ερωτήσεις-απορίες επί του προγράμματος, οι οποίες απαντήθηκαν αναλυτικά από τα στελέχη του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Share this post