ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡ.8 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡ.8 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο8

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡ.8 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡ.8 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο8

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Η επιτυχία με την οποία στέφθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Ωραιοκάστρου, οφείλεται πρώτα απ’ όλα σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους – επαγγελματίες, πολιτικούς φορείς και εκπροσώπους αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Γι’ αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε θερμά.
Ο σύλλογός μας, καλεί όλους τους επαγγελματίες του διευρυμένου δήμου μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον νέο εμπορικό σύλλογο για να προωθήσουμε τα συμφέροντά μας που ταυτίζονται μ’ αυτά των καταναλωτών και να δυναμώσουμε τη φωνή μας.
Από την πλευρά της διοίκησης του Σ.Ε.Δ.Ω. σας υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν συχνότερες επαφές και συγκεντρώσεις με διάφορα θέματα που αφορούν την αγορά και το επιχειρείν (προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ενημερώσεις για τακτοποιήσεις εκκρεμών ασφαλιστικών οφειλών, επαφές με το δήμο και άλλους φορείς για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και άλλα).
Στις εκδηλώσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν θα θέλαμε την συμβολή όλων (επιχειρηματιών, δήμου, απλών πολιτών) με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες που συνεισέφεραν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης (Μελί Μελί, Galaxy, Στέλιος, Καρβέλι, Leone, Quattro, Pizza Roma, Focus, Vicko). 
Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Ωραιοκάστρου

Share this post