ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται όλες οι επιχειρήσεις του ενιαίου Δήμου Ωραιοκαστρου να αναρτήσουν την πινακίδα «Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)» και στα αγγλικά «CONSUMER IS NOT OBLIGED TO PAY IF THE NOTICE OFPAYMENT HAS NOT BEEN RECEIVED (RECEIPTINVOICE)» η όποια είναι υποχρεωτική συμφώνα με την νέα εφαρμογή του μέτρου «δεν πληρώνω-δεν παίρνω απόδειξη», η οποία έχει ως στόχο την «πάταξη της φοροδιαφυγής» .
Και
ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ
EXITING THE SHOP WITHOUT PAYING FOR THE MERCHANDISE YOU CARRY MAY LEAD TO CHARGES FOR SHOPLIFTING
ΠΡΟΣΟΧΗ
1)   Η άρνηση του καταναλωτή για την μη πληρωμή του προϊόντος δεν του δίνει το δικαίωμα της απομάκρυνσης του προϊόντος από την επιχείρηση .
Η απομάκρυνση χωρίς πληρωμή θεωρείτε κλοπή
2)   Επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι την υποχρέωση ανάρτησης της πινακίδας απευθύνονται σε επιχειρήσεις και προσπαθούν να τους πωλήσουν, χωρίς παραστατικά, τη συγκεκριμένη πινακίδα, προκειμένου να αναρτηθεί στην επιχείρηση.
Η επιχείρηση μπορεί να ετοιμάσει μόνη της την πινακίδαγράφοντας το συγκεκριμένο κείμενο σ’ένα φύλλο χαρτί, σε όποια διάσταση κρίνει σκόπιμη και πλαστικοποιώντας την να την αναρτήσει πλησίον του ταμείου.
 Δ/νση     : Βας.Γεωργιου 23 & Τραπεζούντος   Ωραιοκαστρo   Ταχ.κωδικας : 57013
Τηλ.   : 3210-696516     Fax   : 2310-694932     Email: e.s.oraio@gmail.com

Share this post