89η ΔΕΘ: Εγκαίνια περιπτέρου 8 του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2025
Εγκαίνια περιπτέρου 8 του ΕΕΘ στην 89η ΔΕΘ
Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025, η επίσημη τελετή έναρξης του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ.
Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα στο περίπτερο 8 stand 1, παρουσία του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ Κυριάκου Μερελή, του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του επιμελητηρίου. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν κορυφαία πολιτικά στελέχη, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και πλήθος επιχειρηματιών της πόλης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ Σταύρος Καλαφάτης Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για την Έρευνα και την Καινοτομία, η κα Άννα Ευθυμίου Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αφσάλισης αρμόδια για την εποπτεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), ο κ Πέτρος Παππάς βουλευτής ΠΑΣΟΚ, τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρός του κ Βασίλειος Ιακωβίδης.
Ο κ Κ. Μερελής ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αναβαθμισμένο αισθητικά χώρο του Επαελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 8 stand 1, το οποίο φέτος κλείνει 100 χρόνια. Όλη την εβδομλαδα θα γίνονται εκδηλώσεις από μέρους του επιμελητηρίου για τα μέλη του με καίρια θέματα που απασχολούν τους επαγελματίες. Το ΕΕΘ στηρίζει έμπρακτα τα μέλη του. Αυτήν την πράξη την εφαρμόζει και στη ΔΕΘ μισθώνοντας ολόκληρο το περίπτερο 8, 2.500τμ και το αποδίδει στα μέλη του επιδοτώντας την παρουσία τους στην έκθεση, 100% για τις νέες επιχειρήσεις και με 75% για τις παλαιότερες.
Στο περίπτερο 8 – stand 26 της 89ης ΔΕΘ, συμμετέχει για τέτερτη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, με την έμπρακτη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ο εμπορικός σύλλογος μέσω του δικού του stand δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέλη του να προβάλλουν και να προωθήσουν την επιχείρησή τους.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: