Δελτίο τύπου Νο 7

Δελτίο τύπου Νο 7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου μετά το θόρυβο, που έχει δημιουργηθεί με τη λειτουργία και την άδεια του εμπορικού κέντρου Castle Mall, οφείλει να ενημερώσει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ 164-22.2.2011) δεν έχει καμία αρμοδιότητα όσον αφορά τον έλεγχο των σχετικών εγγράφων. Αρμοδιότητα του Συλλόγου είναι η καθοδήγηση κάθε επαγγελματία για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής του, για το οποίο μεριμνήσαμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης της διοίκησης του Συλλόγου. Σας ενημερώνουμε ότι για τον έλεγχο και τη νομιμότητα του εμπορικού κέντρου υπεύθυνος είναι ο δήμος Ωραιοκάστρου. Ωστόσο, παρά τις κινήσεις που έχει κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος ο δήμος αποφεύγει να πάρει οποιαδήποτε θέση.
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τη λύπη του για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ωραιόκαστρο και ειδικότερα στην αγορά του και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης να πάρουν θέση. Επίσης, τους καλεί να δώσουν λύση σε όλες τις αιτήσεις και απαιτήσεις σχετικά με τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι οποίες έχουν συζητηθεί στα μέσα Νοεμβρίου αλλά και γνωστοποιήθηκαν με τις αιτήσεις Αρ.Πρωτ.39669 και Αρ.Πρωτ.40940 του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο Σύλλογος περιμένει δημόσια απαντήσεις αλλά και έμπρακτες λύσεις για το καλό της αγοράς του ενιαίου δήμου Ωραιοκάστρου αλλά και τη «συγνώμη» κάθε εμπλεκόμενου συμβούλου για όλα τα θέματα τα οποία δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Θα περιμένουμε απάντηση και πιστεύουμε ότι δε θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να απαιτήσουμε την απομάκρυνση οποιουδήποτε συμβούλου, που ενδεχομένως εκμεταλλεύεται τη θέση του με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον, παραπλανώντας τους επιχειρηματίες της περιοχής. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share this post