ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΡΙΧΟΒΟΥ 1, 54625 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.2310548876, 2310547887,  FAX: 2310538263, e-mail: empsylth@otenet.gr
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Δεν φοβόμαστε το νέο. Φοβόμαστε το λάθος. Δεν φοβόμαστε στη δουλειά. Φοβόμαστε την αναδουλειά. Οι ώρες λειτουργίας δεν λείπουν. Αυτό που λείπει είναι η αγοραστική δύναμη από το σύνολο των καταναλωτών.»  Αυτή υπήρξε η κοινή διαπίστωση όσων συμμετείχαν στην Ανοιχτή Συγκέντρωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, με θέμα συζήτησης τις διατάξεις για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.
Οι συμμετέχοντες στην Ανοιχτή Συγκέντρωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν ότι η Αγορά της πόλης θα παραμείνει ανοιχτή τις επτά (7) Κυριακές όπως αυτές ορίζονται στο υπό ψήφιση Σχέδιο Νόμου «Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προιόντων και της παροχής υπηρεσιών».
Αυτή είναι η θέση της Αγοράς προς τον Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ζητώντας να εμπιστευτεί την Αγορά και τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που την εκπροσωπεί, αντιλαμβανόμενος ότι «Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από εμάς τι χρειάζεται η «Αγορά» για να λειτουργήσει αποδοτικά προς όφελος των επιχειρήσεων και των καταναλωτών».
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                     24/7/2013
Με την παράκληση να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί

Share this post