Δελτίο τύπου Νο 4

Δελτίο τύπου Νο 4

 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΡ.4
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου παρακολουθώντας τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για το θέμα των κερασμάτων που προσφέρθηκαν στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, θέλει να εκφράσει την θλίψη του, εάν και εφόσον το γεγονός είναι πραγματικό, και θέλει να ενημερώσει τους διοργανωτές ότι στον ενιαίο δήμο Ωραιοκάστρου υπάρχει πληθώρα καταστημάτων που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιας έκτασης, αλλά και μεγαλύτερης, εκδηλώσεις.
Είναι επιεικώς απαράδεκτο σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος μας, να μην στηρίζονται οι επιχειρηματίες τους δήμου μας. Το Δ.Σ. αναμένει επίσημη απάντηση από τους υπευθύνους για το θέμα που προέκυψε καθώς και εξηγήσεις για το σκεπτικό των ενεργειών τους.
Άραγε, δεν θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι του δήμου μας να ζητήσουν προσφορές για τις προμήθειές τους από τοπικά καταστήματα ώστε να επιλέξουν την πιο συμφέρουσα, ή έστω να παραγγείλουν κάποιες ποσότητες απ’ όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις;
Η πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου είναι η στήριξη των επιχειρήσεων του δήμου μας και για το σκοπό αυτό, θεωρεί ότι πρώτη απ’ όλους η δημοτική αρχή θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα.
Αναμένουμε επίσημη απάντηση
Με εκτίμηση
Το διοικητικό συμβούλιο 

Share this post