Δελτίο Τύπου ΕΣΩ για την κοπή της πίτας

Δελτίο Τύπου ΕΣΩ για την κοπή της πίτας

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στο τοπικό café bar «El Ninio».

Ο πάτερ Νικόλαος ευλόγησε την βασιλόπιτα και τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Ιακωβίδης Βασίλης έκοψε την βασιλόπτα, και εκ μέρους του Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη, για μια νέα παραγωγική χρονιά, καλύτερη για τον επαγγελματικό κόσμο. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΕΣΩ, αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, η οποία αποτελεί ορόσημο για τον εμπορικό σύλλογο Ωραιοκάστρου, καθώς εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Open Mall» και βραβεύτηκε από το ΕΕΘ στα πρώτα Αριστεία Επιχειρηματικότητας στην κατηγορία «Ομαδικής Επιχειρηματικότητας». Τόνισε πως ο σύλλογος θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και τη νέα χρονιά με δράσεις που θα αναδείξουν τον τόπο μας και κατ επέκταση θα βοηθήσουν την αγορά μας. Μία από τις πρώτες δράσεις για φέτος, θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 19:00, με σκοπό την ανάδειξη της λίμνης του Ωραιοκάστρου, υπό την αιγίδα του ΕΣΩ.

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Συμεωνίδου Μαρία – αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, με δώρο μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Hotel & Spa «Νύμφες» στα Πόζαρ σε surerior δωμάτιο με τζάκι, με πρωινό και ελεύθερη χρήση της θερμαινόμενης πισίνας και του Jacuzzi. Eνώ το φλουρί με δώρο ένα γούρι για τη νέα χρονιά, προσφορά του καταστήματος “OZZE”, από τη βασιλόπιτα για το ΔΣ έπεσε στο σύλλογο.

Καταστηματάρχες και μέλη του εμπορικού συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ Αναστασιάδης Σάββας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας – κ Μπάτος Σωτήριος, εκπρόσωποι του ΕΕΘ κ Ηλιάδης Γεώργιος – Α’ Αντιπρόεδρος, κ Θεοτόκης Κλεόβουλος – γενικός γραμματέας, καθώς και οι σύμβουλοι Δ.Σ. κ Σιδηρόπουλος Ιορδάνης, κ Τερζίδης Ανδρέας και κ Τσαϊρέλης Χαράλαμπος.

Από τις τοπικές αρχές του Δήμου ο κ Καρασαββίδης Δημήτριος – αντιδήμαρχος οικονομικών, η κα Δημητριάδου Σοφία – αντιδήμαρχος καθημερινότητας, ο κ Σαραμούρτζης Νικόλαος – αντιδήμαρχος ψηφιακής πολιτικής, οι δημοτικοί σύμβουλοι – κα Ζάπρα Χριστίνα και κ Ματσουκατίδης Θεόδωρος, η κα Τοψή Μαρία – αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, ο κ Πολυχρονίδης Ανέστης – επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Τώρα» και ο κ Σκαρλάτος Παντελής – επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ»

Μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος ΟΕΠΕΚΑΜΘ και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ Φιλιππίδης Παντελής.

Σημαντικές, επίσης, ήταν οι παρουσίες από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς ο πρόεδρος κ Μιχαηλίδης Σπύρος, από την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων η αντιπρόεδρος κα Συμεωνίδου Μαρία, η ταμίας κα Κουρουκερέζη Χρυσούλα και το μέλος κ Πετρόπουλος Γεώργιος, από το Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου «Ερωτόκριτος» ο αντιπρόεδρος κ Στογιάννης Δημήτριος, από τον Εκπολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου «Μακεδνος» ο πρόεδρος κ Παπαδόπουλος Στέλιος, η εκπρόσωπος από το Σύλλογο Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» κα Ιακωβάκη Μαρία, καθώς και των μελών του εμπορικού κόσμου Ωραιοκάστρου.

Η μουσική σχολή Τομπάζης, πάντα δίπλα στον εμπορικό σύλλογο, πλαισίωσε την εκδήλωση με τη φωνή της Αλεξάνδρας Γκουντούλια, και την κιθάρα του Άκη Γελαδάρα.

Ευχαριστούμε την κα Γεωργιάδου Μαρίνα από το ειδησεογραφικό site oraiokastro24 που παρουσίασε και κάλυψε την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά, για τη χορηγία τους, τα αρτοζαχαροπλαστεία «Αρχονταρίκι»,  «Καλή… Μαίρη», «Όπως Παλιά – χειροποίητη Παράδοση» «τα γλυκά του Στέλιου», καθώς και για τις εξαιρετικές προσφορές τους τα αρτοζαχαροπλαστεία «Ρωξάνη» και «Leone».

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση…

Share this post