Ε.Σ.Ω._Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση “απόψε κανταδάρουμε”

Ε.Σ.Ω._Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση “απόψε κανταδάρουμε”

Ωραιόκαστρο 10/6/2019

Δελτίο Τύπου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή Τομπάζη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 από τις 7:00 μ.μ. την εκδήλωση “απόψε κανταδάρουμε”.

Η παρέα των «μουζικάντηδων» ερμήνευσε τραγούδια μιας άλλης εποχής. Περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της αγοράς του Ωραιοκάστρου, σκορπίζοντας ρομαντισμό μέσα από τις νοσταλγικές μελωδίες των μουσικών και χορωδών. Οι περαστικοί και οι θαμώνες των καταστημάτων απόλαυσαν αυτό το μουσικό ταξίδι στο παρελθόν. Ολοκληρωμένη “νότα” στην βραδιά έδωσαν τα καταστήματα, τα οποία είχαν την ευγενική καλοσύνη να προσφέρουν διάφορα κεράσματα στους μουσικούς.

Σκοπός μας ήταν να δώσουμε έναν όμορφο “τόνο” στην αγορά μας, να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι τον τρόπο που εξέφραζαν παλιότερα οι νεαροί τα συναισθήματά τους.

Ο πρόεδρος κ Ιακωβίδης Βασίλης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, για την ευγενική τους χειρονομία τα καταστήματα:

  • το ανθοπωλείο – Ανθοσυνθέσεις
  • το ψητοπωλείο – δια χειρός Αρέτου
  • τα παιδικά ενδύματα – παλατάκι
  • το ζαχαροπλαστείο – galaxy
  • τα γυναικεία ενδύματα – in fashion
  • τη μπυραρία – Mona Lisa

Η ανιδιοτελής σας στήριξη, η συμμετοχή και η προσφορά σας, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.Η κίνησή σας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και δείγμα γενναιοδωρίας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                  Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                         Δεμιρτζόγλου Έφη

Share this post