Αποκριάτικη Συναυλία με την Αναστασία Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στο Ωραιόκαστρο

Αποκριάτικη Συναυλία με την Αναστασία Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στο Ωραιόκαστρο

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024

Αποκριάτικη συναυλία με την Αναστασία την Τσικνοπέμπτη στο Ωραιόκαστρο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Αναστασία, θα ξεσηκώσει το κοινό στο αποκριάτικο πάρτι που θα στηθεί στο κέντρο του Ωραιοκάστρου την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου 2024. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Η μοναδική Αναστασία αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις σαρωτικές διαμαντένιες και πλατινένιες επιτυχίες της όπως «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς», «Σημάδι» και «Φλόγα». Τα τραγούδια της συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια streams και views, ενώ κάθε της ζωντανή εμφάνιση είναι sold out!

«Φέτος την Τσικνοπέμπτη διοργανώνουμε στο Ωραιόκαστρο αποκριάτικο πάρτι με συναυλία της Αναστασίας, μια τραγουδίστρια που επέλεξαν τα μέλη του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία. Η συναυλία θα γίνει στη Λ. Δημοκρατίας, συνεργαζόμαστε με τον Εμπορικό Σύλλογο, ώστε εκείνη την ημέρα να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κίνησης στην αγορά. Όλες και όλοι την Τσικνοπέμπτη είναι προσκεκλημένοι στο Ωραιόκαστρο», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η συναυλία θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα στην αγορά του Ωραιοκάστρου, έτσι ώστε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες του τόπου μας. Η Αναστασία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της. Την Τσικνοπέμπτη σας περιμένουμε όλους στο Ωραιόκαστρο για να διασκεδάσουμε», αναφέρει η Ευαγγελία Δρόσου, αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής.

 

Share this post