ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΣΤΗΡΙΖΩ »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΣΤΗΡΙΖΩ »

Αγαπητά μέλη του ΕΕΘ

Η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνει την υλοποίηση του Ειδικού Προγράμματος “Στηρίζω”, ενός προγράμματος που στόχο έχει να ενισχύσει οικονομικά επαγγελματίες μέλη του ΕΕΘ, που σήμερα, λόγω της κρίσης, στερούνται μέχρι και τα βασικά αγαθά!

Η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε ποτέ να μείνει απαθής απέναντι σε εικόνες φτώχειας συναδέλφων. Έτσι, μελέτησε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα “Στηρίζω” στο οποίο θα συμμετέχουν ως δικαιούχοι άνθρωποι, που είναι μέλη του ΕΕΘ και αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.

Στους δικαιούχους θα διανεμηθεί κάρτα, στην οποία θα έχει πιστωθεί το ποσό των 200 ευρώ. Με αυτήν θα μπορούν να ψωνίζουν βασικά αγαθά από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα “Στηρίζω” εκτός από ένα χέρι βοηθείας στους συναδέλφους μας που χτυπήθηκαν από την κρίση, συνδράμει και στον εμπλουτισμό της κίνησης στην αγορά, καθώς τα χρήματα της οικονομικής συνδρομής προς τους δικαιούχους θα καταλήξουν στην Αγορά της πόλης.

Το Πρόγραμμα “Στηρίζω” προτάθηκε από τη Διοίκηση στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα τεχνικά ζητήματα του, τα έχει αναλάβει εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα αυτόν. Τα θέματα της προετοιμασίας του αναλύθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και σε σύσκεψη ανάμεσα στους επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ.

Δικαιούχοι του «Στηρίζω» θα πρέπει :

1. Να είναι μέλη του ΕΕΘ.
2. Να έχουν ετήσιο εισόδημα έως 5.000 ευρώ ετησίως την τελευταία πενταετία
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν :
I. Αντίγραφα εκκαθαριστικών σημειωμάτων της τελευταίας πενταετίας.
II. Αντίγραφα δήλωσης Ε1 της τελευταίας πενταετίας.
III. Αντίγραφα περιουσιακής κατάστασης Ε9 της τελευταίας πενταετίας.
Η σχετική αίτηση θα πρέπει να κατατεθεί στη γραμματεία του Επιμελητηρίου μας, Αριστοτέλους 27 2ος όροφος, από τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 έως και τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 σε εργάσιμες ώρες και ημέρες. Τους δικαιούχους θα ορίσει επιτροπή της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, που θα εξετάσει τα δικαιολογητικά.
Κατόπιν τούτων η Διοίκηση του ΕΕΘ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά και τις διοικήσεις των Επαγγελματικών Σωματείων να γνωστοποιήσουν το πρόγραμμα «Στηρίζω» σε άτομα που καλύπτουν τα παραπάνω κριτήρια.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΩ 2016

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΑΦΜ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
E-MAIL
ΤΗΛ
ΑΜ ΕΕΘ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΚΚΑΘΑΡ.ΣΗΜΕΙΩΜ. ΝΑΙ ΟΧΙ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ Ε1 ΝΑΙ ΟΧΙ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ Ε9 ΝΑΙ ΟΧΙ
Ο,Η ΑΙΤ……
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…………………. ΥΠΟΓΡΑΦΗ & ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Share this post