ΕΣΩ_Δελτίου Τύπου_Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

ΕΣΩ_Δελτίου Τύπου_Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Ωραιόκαστρο 20/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, η πρόταση την οποία κατέθεσε ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, απορρίφθηκε με βαθμολογία 48.8, αν και υπήρχαν άλλες προτάσεις με χαμηλότερη βαθμολόγηση, όπως 44.8, οι οποίες εγκρίθηκαν.

Έχουμε τη δέσμευση απ’ το δήμαρχο κ. Αστέριο Γαβότση ότι επεξεργάζονται την ένσταση σε συνεργασία με το γραφείο που ανέλαβε το φάκελο και τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί, ώστε να επαναξιολογηθεί ο φάκελος.

Οι λόγοι για τους οποίους απορρίφθηκε η πρότασή μας και φαίνεται μηδενική η βαθμολόγηση στον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Αξιολογημένων Προτάσεων Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου είναι η Διοικητική και Επιχειρησιακή Ικανότητα Δυνητικού Δικαιούχου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φάκελο εκ παραδρομής η ληγμένη, ενώ υπήρχε ενεργή. Επίσης, θα γίνει ένσταση για τη μηδενική βαθμολόγηση για την Ωριμότητα Πράξης, που αν και προβλεπόταν απ το πρόγραμμα και είχαμε τις προϋποθέσεις, δεν βαθμολογήθηκε.

Ο πρόεδρος κ. Ιακωβίδης Βασίλης δηλώνει ότι, απ’ την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου πράττει ότι περνά απ’ το χέρι του για την υλοποίηση του στόχου. Κάτι το οποίο κάνουμε απ’ την πρώτη μέρα της διοίκησής μας, γιατί μάθαμε να αγωνιζόμαστε για κάτι, παρά να μην κάνουμε τίποτα. Το γεγονός ότι χάσαμε μια μάχη δεν σημαίνει ότι τελείωσε ο πόλεμος.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης                       Δεμιρτζόγλου Έφη

 

 

Share this post