Κατάλογος

δια χειρός Αρέτου

  1. Home
  2. »
  3. δια χειρός Αρέτου
Τηλέφωνο: 2310695555
Διεύθυνση:
Βασιλέως Γεωργίου 2 & Λ. Δημοκρατίας, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:
Το 1998 με το μεράκι του Αρέτου δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα στο Ελευθέριο Κορδελιό, μια καινούργια πνοή στη γαστρονομία που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα.
Το "Δια Χειρός Αρέτου" είναι γυροπωλείο από τα λίγα με δροσερές σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών, ζουμερά κρέατα, χορταστικά πιάτα, μα πάνω από όλα λογικές τιμές σύμφωνα με την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών.
Χρόνια αργότερα δημιουργήσαμε το νέο «Δια χειρός Αρέτου» στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, έναν καλαίσθητο πολυχώρο για επαγγελματικές συναντήσεις, παρεΐστικες στιγμές, αλλά κυρίως οικογενειακές απολαύσεις αφού ο παιδότοπός μας θα δώσει ξεγνοιασιά σε εσάς και διασκέδαση στα παιδιά σας.
Κύριο μέλημά μας συνεχίζει να είναι η ποιότητα των πρώτων υλών. Επιθυμούμε να γίνουμε η διατροφική σας συνήθεια και το στέκι των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Οι συνεργάτες μας, επιλεγμένες εταιρείες που θα σας αποκαλύψουμε, αφού μας βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια να διατηρούμε την αναλλοίωτη αγνή ποιότητα των προϊόντων μας.
Ζητήστε να δοκιμάσετε τιs νέες γεύσεις που δημιουργήσαμε για εσάς και δίνουν γιγάντια απόλαυση (Gentle Giant) και ζεστή υφή (Pocket Nest) ενώ συμπληρώνουν το menu του παραδοσιακού γύρου και την ποικιλία των burgers & clubs.
Ο στόχος μας -ξεκάθαρος από την αρχή- ποιότητα, εξυπηρέτηση και καθαριότητα, καθημερινή προσπάθεια όλων των ανθρώπων που εργάζονται στα «Δια χειρός Αρέτου». Αγαπημένο και συνεργάσιμο προσωπικό που όμως δεν είναι αλάνθαστο. Γι’ αυτό ζητάμε την κατανόησή σας για τα τυχόν άδολα λάθη μας.
Θεωρούμε ευθύνη και τιμή μας να σας παρέχουμε, όπου και να βρίσκεστε ή εάν προτιμάτε το χώρο μας, ένα ζεστό και χορταστικό φαγητό.
Δεσμευόμαστε να ακούμε να βλέπουμε και να βελτιωνόμαστε καθημερινά.
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε την ιδιαίτερη στιγμή του φαγητού σας.
Σας περιμένουμε.
Επισκεφτείτε ένα κατάστημα «Δια χειρός Αρέτου» και γευτείτε τα εκλεκτά μας προϊόντα σε προσιτές τιμές.
Τα «Δια χειρός Aρέτου» δημιούργησαν μια μεγάλη οικογένεια που την αποτελούν 58 άνθρωποι. Είναι η εικόνα μας, δείχνουν αγάπη και σεβασμό σε πρόσωπα και εργασία, ενώ βοηθούν στην πορεία μας και καθορίζουν την επιτυχία των καταστημάτων.
Ωράριο
11:00 πμ - 1:00 πμ
11:00 πμ - 1:00 πμ
11:00 πμ - 1:00 πμ
11:00 πμ - 1:00 πμ
11:00 πμ - 1:00 πμ
11:00 πμ - 1:00 πμ
11:00 πμ - 1:00 πμ

facebook

o-INSTAGRAM-LOGO-570 diaxeirosaretou