Σε εξέλιξη τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49 που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου

Σε εξέλιξη τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49 που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο, 17/11/2021

Σε εξέλιξη τα Επιμορφωτικά Προγράμματα Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49

Ξεκίνησαν, στις 8 Νοεμβρίου 2021, τα επιδοτούμενα σεμινάρια που διοργανώνει για συνεχόμενη χρονιά από το 2015 ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Αναβάθμιση», στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49» του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα κατάρτισης δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις, που απασχολούν από 1-49 άτομα, να επιμορφώσουν το προσωπικό τους, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων γίνεται με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων και υγειονομικών πρωτοκόλλων, για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων. Φέτος δημιουργήθηκαν 3 τμήματα, ένα πρωινό και 2 απογευματινά, με τα εξής θέματα:

  • Ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων
  • Πρώτες βοήθειες- Ασφάλεια στην επιχείρηση- Αντιμετώπιση περιστατικών βίας
  • Εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων η/υ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου κατάφερε με επιτυχία να διοργανώσει τα τελευταία χρόνια, πάνω από 10 τμήματα με επιμορφωτικά σεμινάρια. Τα σεμινάρια αποτελούν εργαλεία εκπαίδευσης τόσο για την επιχείρηση, που με την περαιτέρω γνώση των υπαλλήλων της παράγει καλύτερα αποτελέσματα, όσο και για τον εργαζόμενο που γίνεται ανταγωνιστικότερος σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες, και κάθε εκπαιδευόμενος, στο τέλος του προγράμματος, θα λάβει συνολικά 200€, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

Share this post