Σε εξέλιξη τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall του Δήμου Ωραιοκάστρου

Σε εξέλιξη τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο, 18/02/2020

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall

 Στο πλαίσιο προγραμματισμού και υλοποίησης της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Ωραιοκάστρου» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, συνάντηση μεταξύ των μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και των αρμοδίων της εταιρείας Lever, που έχει συντάξει το φάκελο και πραγματοποίησε τη μελέτη του έργου.

Το θέμα συζήτησης ήταν οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, καθώς το πρόγραμμα ήδη εφαρμόζεται. Ο κ Κυριάκου, μηχανικός και σύμβουλος της εταιρείας Lever, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΩ για τα υποέργα που έχουν ξεκινήσει από την πλευρά του Δήμου. Συζητήθηκαν, επίσης, οι προτεραιότητες που πρέπει να θέσει και να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες υλοποίησής τους, ο εμπορικός σύλλογος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, μέσα στις επόμενες μέρες θα προβεί σε ανακοίνωσή του, για την πρόσκληση πρόσληψης δύο ατόμων με σύμβαση έργου, όπως ορίζει το πρόγραμμα.

Μετά από αίτημα των μελών του ΔΣ του ΕΣΩ, θα υπάρξει συνάντηση με το Δήμαρχο κ Τσακίρη και τον υπεύθυνο του Δήμου που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, ώστε να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις και τα χρονοδιαγράμματα που πρέπει να ακολουθηθούν.

Θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και την πορεία του έργου στη γενική συνεύλευση του ΕΣΩ που ακολουθεί (Κυριακή 8/3/20 και ώρα 11:30 πμ)

 

 

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                     Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης           Βιολέτα Λαζαρίδου

Share this post