Ε.Σ.Ω._Ενημέρωση της νέας Διοίκησης για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Ε.Σ.Ω._Ενημέρωση της νέας Διοίκησης για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Ωραιόκαστρο 09/07/2019

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση – Ενημέρωση της νέας Διοίκησης για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019, μετά την πρόσκληση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ Ιακωβίδη Βασίλη, η συνάντηση των Δημοτικών Αρχών του Δήμου καθώς και των αρμόδιων της εταιρείας Lever, ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».

Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Ιακωβίδης Βασίλης, ο νυν δήμαρχος κ. Ζιακούλης Ηλίας, ο νεοεκλεγής δήμαρχος κ. Τσακίρης Παντελής, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Ξανθόπουλος Ισαάκ, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Καρασαββίδης Δημήτρης, η διευθύντρια διοικητικού οικονομικού κα Δόσιου Πολυξένη, ο ειδικός σύμβουλος κ. Δήμηκας Αργύρης, καθώς και από την εταιρεία σύστασης του φακέλου «Lever» ο διευθύνων σύμβουλος κ. Καριπίδης Θεόδωρος και ο διευθυντής δημοσίου τομέα κ. Καρκαβίτσας Πολύκαρπος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αρχικά έγινε μια εκτενής ενημέρωση – παρουσίαση της δράσης στα μέλη της νέας διοίκησης του Δήμου. Κατόπιν, συζητήθηκαν ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες ενέργειες που θα πρέπει να επισπευσθούν, και χρονοπρογραμματίστηκαν οι επόμενες δράσεις για να ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο κ. Τσακίρης άκουσε με απόλυτο ενδιαφέρον την ενημέρωση – παρουσίαση και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί πλήρως με τον εμπορικό σύλλογο, ώστε μέσω της συγκεκριμένης δράσης η αγορά του Ωραιοκάστρου να γίνει πιο ελκυστική και να μετασχηματιστεί σε πόλο ανάπτυξης και έλξης για όλους τους δημότες και μη του Ωραιοκάστρου.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                              Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                    Δεμιρτζόγλου Έφη

Share this post