Σήμερα στις 5:30μμ η εκδήλωση του Ε.Ε.Θ. για την αγορά στην Covid εποχή

Σήμερα στις 5:30μμ η εκδήλωση του Ε.Ε.Θ. για την αγορά στην Covid εποχή

9.11.2020
Σήμερα στις 5.30 μ.μ., με διαδικτυακή μετάδοση και με ομιλητή, ανάμεσα σε άλλους και τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την Αγορά εν μέσω της εποχής Covid 19.
Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εργασίες:
  1. Μία αναλυτική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στα μέλη του ΕΕΘ και «μετρά» την εντύπωση και την ουσία που άφησαν στους επιχειρηματίες όλα τα μέτρα στήριξης που έχει πάρει έως τώρα η Κυβέρνηση. Όπως και η άποψη των επαγγελματιών για οτιδήποτε συγκροτεί την «Εποχή του Lockdown και του Covid 19». Η αρχική δημοσκόπηση συμπληρώθηκε με επιπλέον ερωτήματα για το Γενικό Lockdown, κάτι που σημαίνει ότι στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πιο επίκαιρη έρευνα γνώμης για τα την Καραντίνα και τις επιπτώσεις της. Την δημοσκόπηση θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της εταιρίας “To The Point” Δημήτρης Κατσαντώνης, με ευθύνη της οποίας διενεργήθηκε.
  2. Μία ενδελεχή αποτύπωση των μέτρων που πήραν για να στηρίξουν τις δικές τους επιχειρήσεις οι κυβερνήσεις άλλων κρατών. Από την παράθεση αυτή αντιλαμβάνεται κανείς πως τα πήγε η ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με άλλες, ενώ προκύπτουν κάποιες έξυπνες όσο και καλές πρακτικές από το εξωτερικό.

Τις δύο εργασίες θα σχολιάσει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης και ο Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του ΕΕΘ Χρ. Εδιάρογλου.

Εάν θέλετε να υποβάλετε ερωτήματα στον κ. Υπουργό στείλτε μέιλ  στη Γραμματεία του ΕΕΘ grammateia@epepthe.gr ή μπείτε στη συζήτηση στο Facebook, το Messenger ή στο Youtube του ΕΕΘ. 

Share this post