Κοπή πίτας Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου 2021

Κοπή πίτας Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου 2021

Ωραιόκαστρο, 22.02.2021

Δελτίο Τύπου
Κοπή πίτας Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Την πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου. Με την ηλεκτρονική παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ Κοσμάς Καλογιάννης, καθώς και μέλη του συλλόγου.

Ο πάτερ Εμμανουήλ ευλόγησε την βασιλόπιτα και τα μέλη του Δ.Σ., ευχήθηκε να περάσει γρήγορα η πανδημία για το καλό του τόπου, και να λειτουργεί ξανά ομαλά η κοινωνία.

Ο Πρόεδρος κ. Ιακωβίδης Βασίλης εκ μέρους του Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους υγεία, κουράγιο με την ευχή σύντομα να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε από κοντά. Φέτος, είπε, είμαστε υποχρεωμένοι να κόψουμε την πίτα μας κάτω από αντίξοες συνθήκες, που δεν μας επέτρεψαν η εκδήλωση να γίνει δια ζώσης όπως κάθε χρόνο. Ευχαρίστησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τη συνεχή στήριξή του και για το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου. Επισήμανε το γεγονός ότι ο ΕΣΩ σε συνεργασία με το ΕΕΘ πραγματοποίησε στην αγορά του Ωραιοκάστρου δωρεάν rapid test και απέδειξε ότι η αγορά είναι ασφαλής και το καταναλωτικό κοινό μπορεί να την εμπιστευτεί.

Στη συνέχεια έγινε μία ηλεκτρονική κλήρωση, σε ζωντανή μετάδοση, μεταξύ των ενεργών μελών του συλλόγου και εκπροσώπων φορέων που μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο, για να αναδειχθεί ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί, με συμβολικό δώρο ένα γούρι για τη νέα χρονιά, προσφορά του καταστήματος «OZZE». Στην κλήρωση εκτός από τα ενεργά μέλη του συλλόγου συμμετείχε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Μπάτος Σωτήριος, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου κα Δρόσου Ευαγγελία, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Θέρμης, η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου, ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου «Ερωτόκριτος», η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Συνυπάρχω», ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου “Η Αρίστη”, οι Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου, καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων του Δήμου. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί και το συμβολικό δώρο ήταν η κα Ζάπρα Ειρήνη από το βιβλιοπωλείο «Σχέδιο».

Επίσης,  ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση ως εμπορικός σύλλογος να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε τα μέλη μας παρέχοντας σε επτά μέλη μας δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Ευχαρίστησε ξανά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, που χάρη στη δική τους οικονομική στήριξη μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τη δράση αυτή και ακολούθησε δεύτερη ηλεκτρονική κλήρωση, μεταξύ των συμμετεχόντων.

Οι τυχεροί που κληρώθηκαν για τα δωρεάν e-shop είναι οι εξής:

  1. Thess Hellas Security – Αλεξιάδης Ζαχαρίας
  2. in fashion – Τυριτίδου Σαββίνα
  3. Παλατάκι – Καραμπατζάκη Αλεξία & Κεπαπίδου Μηλιά
  4. Ονειροπαγίδα – Δραγουδάκη Βασιλική
  5. Pon Pon – Παπαδοπούλου Αλκμήνη
  6. Ουράνιο Τόξο στην Πε-Να – Κοσμίδου Μπέλα & Κυριαζή Νάνση
  7. Sport life – Βέργος Γιώργος & Σπανού Μαρία

Μετά την κλήρωση το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ Κλεόβουλος Θεοτόκης. Είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά με μεγάλα προβλήματα, αλλά με γνώση και σύνεση μπορέσαμε να τα αντιμετωπίσουμε. Το ΕΕΘ σχεδιάζει αρκετές δράσεις με το άνοιγμα των καταστημάτων και του εμπορίου, αλλά και της εστίασης που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση του ΕΕΘ με όλους τους εμπορικούς συλλόγους του Νομού, ώστε να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο δράσης. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι να κρατήσουμε τον κόσμο στις τοπικές αγορές, το εμπόριο έδειξε ότι τα καταστήματα είναι ασφαλή, μπορούμε να ελέγξουμε την κίνηση και να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ Κοσμάς Καλογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε στον Πρόεδρο του ΕΣΩ, το ΔΣ και σε όλους τους εμπόρους του Ωραιοκάστρου μια πιο επιτυχημένη χρονιά. Υγεία και καλές δουλειές σε όλους.

Επισυνάπτουμε το βίντεο με την εκδήλωση.

https://youtu.be/5uDP-iBALvc

Share this post