Βραβείο Ομαδικής Επιχειρηματικότητας για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Βραβείο Ομαδικής Επιχειρηματικότητας για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο, 26/11/2019

Δελτίο Τύπου

Βραβείο Ομαδικής Επιχειρηματικότητας για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Τα πρώτα Αριστεία Επιχειρηματικότητας απονεμήθηκαν χθες, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης. Ήταν μία πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, να τιμήσει τους επαγγελματίες που κατάφεραν, εν μέσω κρίσης, να προοδεύσουν και να αναπτυχθούν στην τοπική αγορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επιφανείς επιχειρηματίες του τόπου μας, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιτροπή καθηγητών της σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Η κατηγορία Ομαδικής Επιχειρηματικότητας, δεν αφορούσε τις επιχειρήσεις αλλά τα Επαγγελματικά Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΕΕΘ. Τα σωματεία αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τη δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει. Σκοπός του βραβείου είναι να προβληθεί και να τιμηθεί η δουλειά που γίνεται στα επαγγελματικά σωματεία.

Το Σωματείο που βραβεύτηκε με βάση τη μεσαία δυναμικότητα ήταν ο «Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου». Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Δημ. Μαβινίδη, αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης, τον Κωνσταντίνο Γκορτζή, εκπρόσωπο της Ασφαλιστικής Εταιρίας Groupama, και τον Δημήτρη Βαριάμη, αντιπρόεδρο της ΓΕΣΕΒΒΕ.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Ιακωβίδης Βασίλης, ευχαριστεί θερμά το ΕΕΘ για την τιμή αυτή, καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΩ για την άριστη συνεργασία όλων τον προηγούμενων ετών. Το βραβείο αυτό μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και τα επόμενα χρόνια της θητείας μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

 

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. Ιακωβίδης Βασίλης με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμης Πιστέλα Στάθη,

την αντιπρόεδρο Μπλιούλη Φανή και τον γενικό γραμματέα Τριανταφυλλίδη Νίκο

 

 

 

 

Ο πρόεδρος του ΕΣΩ Ιακωβίδης Βασίλης μετά τη βράβευση.

 

 

 

 

Ο πρόεδρος του ΕΣΩ Ιακωβίδης Βασίλης με τον γενικό γραμματέα του ΕΕΘ Κλεόβουλο Θεοτόκη.

Ευχαριστούμε πολύ το oraiokastro24 για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

 

Με εκτίμηση

ο πρόεδρος                            η γ. γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης               Λαζαρίδου Βιολέτα

Share this post