Ε.Σ.Ω._Επιστολή προς Δήμο για την ασφαλτόστρωση επί της Λ. Δημοκρατίας

Ε.Σ.Ω._Επιστολή προς Δήμο για την ασφαλτόστρωση επί της Λ. Δημοκρατίας

Ωραιόκαστρο 01/05/2020
Αρ. Πρωτ. 121

Προς:
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δρόσου Ευαγγελία

Κοινοποίηση προς:
Δήμαρχο Ωραιοκάστρου
Τσακίρη Παντελή

Εντεταλμένος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας-Εφαρμογής Προγραμμάτων Αθλητισμού
Καζαντζίδη Χαράλαμπο

Παρατάξεις:
Αλληλεγγύη Ανατροπή – Εδιρνέλη Γρηγόρη
ΑΝ.Α.ΣΑ – Σκαρλάτο Παντελή
Δύναμη Δημιουργίας – Παπακωνσταντίνου Γιώργο
Λαϊκή Συσπείρωση – Θεμελή Άγγελο
Πολιτεία με Όραμα – Χρήστο Τερζή
Συνεργασία Τώρα – Πολυχρονίδη Ανέστη

Θέμα: Ασφαλτόστρωση οδού Λ. Δημοκρατίας

Κυρία Πρόεδρε,

ενημερωθήκαμε μόλις εχθές (30 Απριλίου 2020) από τοπικό site του δήμου μας, ότι πρόκειται να προβείτε σε έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Λ. Δημοκρατίας.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι σε ένα έργο “σπασμωδικής κίνησης”, καθώς γνωρίζετε το τεράστιο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί εις βάρος των καταστημάτων του Ωραιοκάστρου, που εδώ και ενάμιση μήνα ήταν σε πλήρη ακινησία. Επίσης δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί πρέπει να γίνει τώρα, από τη στιγμή που τρέχουμε από κοινού το μεγαλόπνοο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», που περιλαμβάνει τέτοιου είδους παρεμβάσεις στην αγορά μας.

Αν παρόλα αυτά κρίνεται απαραίτητη η παρέμβαση, σε κάποια σημεία του δρόμου όπου έχουν φύγει κυβόλιθοι ή έχει υποστεί καθίζηση, εννοείται πως πρέπει να επισκευαστεί ΟΧΙ όμως εν ώρα λειτουργίας της αγοράς μας. Το πρόβλημα υφίσταται στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Λ. Δημοκρατίας, το οποίο μπορεί να επιδιορθωθεί εντός ολίγων ωρών. Προτείνουμε οι εργασίες αποκατάστασης, να γίνουν από Σάββατο μετά τις 3:00 μμ έως και την Κυριακή, δηλαδή κατά τις ώρες που είναι κλειστή η αγορά.

Δεν διαπραγματευόμαστε σε καμία περίπτωση να γίνουν έργα που θα αναστατώσουν την αγορά, η οποία έχει ήδη πληγεί ανεπανόρθωτα και δεν δεχόμαστε άλλη ημερομηνία εκτός των προαναφερθέντων.

Αναμένουμε την θετική ανταπόκρισή σας και την ομαλή λειτουργία που προσδοκούμε να έχουμε πάντα ως θεσμοί.

 

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω.

Share this post