ΕΣΕΕ_Ενημερωτική επιστολή για τις κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ

ΕΣΕΕ_Ενημερωτική επιστολή για τις κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2019
Αρ. πρωτ: ΓΑ 7614

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΕΦΚΑ 2019

Αρχίζει σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για τους φορείς του ΕΦΚΑ.

Η προθεσμία υποβολής έχει οριστεί από 10-6-2019 έως 14-6-2019 για τους ενδιαφερόμενους της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου και από 17-6-2019 έως 28-6-2019 αποκλειστικά για τους ενδιαφερόμενους της Β΄, Γ΄ και Δ΄(ΑΜΕΑ) κατασκηνωτικής περιόδου.

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι διαχειριστικές επιτροπές θα εκδώσουν ενημερωτικά έγγραφα και οδηγίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Μέχρι την στιγμή που συντάσσεται η παρούσα, δεν έχει ακόμη ανοίξει η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, ενώ για τους δικαιούχους της Β’ Περ/κής Διεύθυνσης Μη Μισθωτών Αττικής-Αθηνών- Κεντρικού Τομέα (π. ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, κλάδος Κύριας Ασφάλισης πρώην ΤΑΝΠΥ) έχει επιλεγεί η λύση της υποβολής αιτήσεως μέσω φαξ (εγκύκλιος με αρ. πρωτ. 707753/10-6-2019).

Κατά συνέπεια, όσοι από τα μέλη μας ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις θα πρέπει να έχουν την προσοχή τους στην έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας ηλεκτρονικής υποβολής, εκτός εάν επιλεγεί άλλος τρόπος, όπως στην ανωτέρω περίπτωση, οπότε και θα ενημερώσουμε αναλόγως. Συνακόλουθα, μπορούν να απευθύνονται στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών του ΕΦΚΑ, για οποιαδήποτε απορία έχουν είτε ως προς την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, είτε ως προς τα πρωτότυπα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν.

Με εντολή Προέδρου,
Αντώνης Μέγγουλης
Διευθυντής & Νομικός Σύμβουλος ΕΣΕΕ

Share this post