ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΘ ΣΤΗΝ 85η ΔΕΘ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΘ ΣΤΗΝ 85η ΔΕΘ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΘ ΣΤΗΝ 85η  ΔΕΘ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προσκαλεί  τις επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν  στην 85η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020. Επιδοτεί τη συμμετοχή των  επιχειρήσεων – μελών του  σε ειδική προνομιακή τιμή που ανέρχεται στα 32€ ανά τ.μ πλέον Φ.Π.Α, , απ’ όποιον κλάδο οικονομικής δραστηριότητας κι αν προέρχονται.
Το Επιμελητήριο μας πραγματοποιεί μια μεγάλη  πρωτοβουλία για την στήριξη των επιχειρηματιών μελών του και την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας. Η επιχειρηματική σας προβολή σε συνδυασμό με τον Επιμελητηριακό θεσμό θα μπορέσει να  προσδώσει  το βέλτιστο αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις σας.

Οι εταιρίες μέλη μας  θα φιλοξενηθούν στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 (Ε.Ε.Θ) και θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού 12τμ ή πολλαπλάσιων αυτών.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων χώρων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΕΕΘ στο τηλ 2310271488( κος Καζαντζίδης Παύλος ) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχής τους .

Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο:  https://services.helexpo.gr/form/

Πατήστε στον παραπάνω σύνδεσμο την επιλογή για Έκθεση:
“Ε.Ε.Θ – 85Η ΔΕΘ 2020 – 85TH  TIF 2020 – ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Θ”

Share this post