Δελτίου Τύπου_Δωρεάν test ελέχου για ανίχνευση Covid-19

Δελτίου Τύπου_Δωρεάν test ελέχου για ανίχνευση Covid-19

Ωραιόκαστρο,
Παρασκευή, 29.01.2021

Δελτίο Τύπου
Θέμα: Δωρεάν test ελέχου για ανίχνευση Covid-19

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, η δράση «Επιχειρώ με ασφάλεια» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με τη συμβολή του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το αντικείμενο της δράσης ήταν η διεξαγωγή δωρεάν rapid τεστ για την ανίχνευση του Covid 19 σε όλους τους επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής. Κλιμάκιο του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποτελούμενο από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές, βρέθηκε στο κέντρο της αγοράς και πραγματοποίησε όλα τα τεστ που είχε διαθέσιμα (121), τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης, η Α’ Αντιπρόεδρος κα Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, η Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών κα Φανή Μπλιούμη, το μέλος της ΔΕ κ. Κυριάκος Μερελής και το μέλος του ΔΣ κ. Μπάμπης Τσαϊρέλης. Το Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Καρασαββίδης και η τοπική Σύμβουλος της κοινότητας Ωραιοκάστρου κα. Μαρία Τοψή.

Ευχαριστούμε θερμά την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, που βρέθηκε όπως πάντα στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη δράση με σκοπό να δείξει ότι η αγορά του Ωραιοκάστρου είναι ασφαλής, οι επαγγελματίες τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και καλεί το καταναλωτικό κοινό να προτιμήσει και να εμπιστευτεί την τοπική αγορά.

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω.
Ιακωβίδης Βασίλειος
και τα μέλη του Δ.Σ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της δράσης

Share this post