ΕΕΘ: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΘ ΣΤΗΝ 86η ΔΕΘ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΕΕΘ: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΘ ΣΤΗΝ 86η ΔΕΘ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προσκαλεί  τις επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν  στην 86η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 -18 Σεπτεμβρίου 2022, για να επιδοτήσει τη συμμετοχή τους σε ειδική προνομιακή τιμή, απ’ όποιον κλάδο οικονομικής δραστηριότητας κι αν προέρχονται.
Το Επιμελητήριο μας πραγματοποιεί μια μεγάλη  πρωτοβουλία για την στήριξη των επιχειρηματιών μελών του και την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας. Η επιχειρηματική σας προβολή σε συνδυασμό με τον Επιμελητηριακό θεσμό θα μπορέσει να  προσδώσει  το βέλτιστο αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις σας.

Οι εταιρίες μέλη μας  θα φιλοξενηθούν στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8  (Ε.Ε.Θ).   Το τελικό ποσό που θα καταβάλει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση
(για παράδειγμα)  σε σταντ τύπου 1 ίχνος επί εδάφους  για 12ΤΜ ανέρχεται στα 372€ (300€ + 24% ΦΠΑ) . Σε περίπτωση που ο εκθέτης επιθυμεί την ενοικίαση εξοπλισμένου σταντ (τύπου 2) παρακαλείται να επικοινωνήσει ενδεικτικά με τα γραφεία της ΔΕΘ-HELEXPO στα τηλέφωνα 2310 291548/2310  291257 κ. Π. Χατζηϊωάννου fax: 2310 291553, e-mail tif3@helexpo.gr.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επιδοτεί την συμμετοχή Νέων επιχειρήσεων μελών του με τακτοποιημένες οφειλές του προς το Επιμελητήριο που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας  τα τελευταία 3 έτη δηλαδή από 01-01-2019 έως σήμεραπροσφέροντας εντελώς δωρεάν το ίχνος εδάφους, δηλαδή του εκθεσιακού χώρου για 12τμ. ενώ τα κατασκευαστικά έξοδα και αυτά της διαμόρφωσης βαρύνουν τον εκθέτη.
Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν δίνεται η δυνατότητα να διαθέτουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες  από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της ΔΕΘ προϋποθέσεις.

Υποβολή αιτήσεων στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://api.helexpo.gr/exhibitorsregistration/

Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης συμμετοχής.

Share this post