ΔΤ ΕΣΩ _ Συνάντηση νεοσύστατου ΔΣ του Ε.Σ.Ω. με το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

ΔΤ ΕΣΩ _ Συνάντηση νεοσύστατου ΔΣ του Ε.Σ.Ω. με το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο, 11 Μαΐου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση νεοσύστατου ΔΣ του Ε.Σ.Ω. με το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10 Μαΐου 2022, συνάντηση του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου με το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Παντελή Τσακίρη.

Εκπρόσωποι του Ε.Σ.Ω. ήταν ο Πρόεδρος κ. Ιακωβίδης Β., ο Αντιπρόεδρος κ. Κόιου Δ., η Γενική Γραμματέας κα Λαζαρίδου Β. και το Μέλος κα Κοπαλίδου Σ.

Ο Δήμαρχος αρχικά συγχάρηκε τον Πρόεδρο του ΕΣΩ κ Ιακωβίδη Βασίλειο για την επανεκλογή του και ευχήθηκε στα νέα μέλη του ΔΣ καλή θητεία και δύναμη στο νέο τους έργο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα και έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του ΔΣ του ΕΣΩ να συζητήσουν με το Δήμαρχο τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του δήμου μας. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο πρόγραμμα που εντάχθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου» (Open Mall). Ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με τις διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν και με αυτές που θα ακολουθήσουν.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΩ επισήμανε για ακόμη μία φορά την ανάγκη δημιουργίας θέσεων στάθμευσης στην αγορά. Ανάγκη που συμμερίζεται και ο Δήμαρχος. Συζητήθηκαν εναλλακτικές λύσεις του προβλήματος, μιας και η δημιουργία πάρκινγκ μέσω του προγράμματος Open Mall, δυστυχώς δεν κατέστη εφικτή.

Η αντιπροσωπεία του ΕΣΩ έθεσε επί τάπητος και το θέμα για τις εκδηλώσεις που θα έπρεπε να πραγματοποιούνται από κοινού, σε καίρια σημεία της αγοράς, με σκοπό την τόνωσή της.

Τέλος, τα μέλη του Ε.Σ.Ω ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τις ευχές του και αναμένουν να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Ιακωβίδης Βασίλης

Share this post