Κατάλογος

Vendo Advertising

  1. Home
  2. »
  3. Vendo Advertising
Τηλέφωνο: 2313 091593
Διεύθυνση:
Κωστή Παλαμά 7, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

Κάνουμε πράξη, αυτό που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας!

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της εμπνευσμένη από το πάθος των ιδρυτών της για την τεχνολογία και την καινοτομία. Έτσι, από την ίδρυση της προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Η δημιουργία ιστοσελίδων ήταν το έναυσμα για την ίδρυση της εταιρείας. Μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και να δημιουργούμε αξιόπιστες, φιλικές προς τους χρήστες και σύγχρονες ιστοσελίδες.

Το προσωπικό της εταιρείας έχει άριστες γνώσεις στην δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων, και επιμορφώνεται συνεχώς ώστε η Vendo να προσφέρει τις τελευταίες λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Πολλαπλές επιλογές – Απεριόριστες δυνατότητες

Οι αξίες, η φιλοσοφία της επιχείρησης και το σύνολο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχουμε είναι οι βασικοί λόγοι για να επιλέξετε μία μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε έμπρακτα την εξυπηρέτηση μας προς εσάς και την άμεση κάλυψη των αναγκών σας. Το προσωπικό μας είναι ο σημαντικότερος πόρος της επιχείρησης μας και βρίσκεται στην διάθεση σας για να συζητήσετε το μέλλον της επιχείρησης σας.

Σκοπός μας δεν είναι απλά η δημιουργία μίας ιστοσελίδας, αλλά να κατανοήσουμε τον κλάδο σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχεται στους καταναλωτές, το κοινό- στόχο σας και να αναζητήσουμε τις πιο καινοτόμες και πρακτικές λύσεις που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή. Θέλουμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, προσφέροντας τους προοπτικές σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

H Ομάδα

Το σύνολο του προσωπικού της εταιρείας μοιράζεται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και έχει ως βασικό του στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μαζί σχεδιάζουμε βήμα βήμα την σελίδα που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών σας.

Η καινοτομία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας των πελατών μας. Επίσης, σημαντικό είναι πως εξετάζουμε λεπτομερώς τις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας, ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο σύγχρονες, καινοτόμες, πρωτότυπες και κατάλληλες λύσεις για την διαδικτυακή σας παρουσία και προώθηση.

Οι αξίες μας περιλαμβάνουν την ακεραιότητα, τη αξιοπιστία, την ποιότητα, τον προσανατολισμό στον πελάτη, το ομαδικό πνεύμα και τον επαγγελματισμό. Το όραμα μας είναι να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τις καινοτόμες υπηρεσίες μας και να διατηρούμε την ισχυρή μας θέση στην αγορά της κατασκευής και διαχείρισης όλων των τύπων ιστοσελίδων.

 

facebook

vendoadv.gr