Κατάλογος

So Simple

 1. Home
 2. »
 3. So Simple
Τηλέφωνο: 2311221416
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Δημοκρατίας 49, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

Στα κέντρα ξένων γλωσσών "So Simple" διδάσκουμε ξένες γλώσσες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο μαθητής να μαθαίνει εύκολα, γρήγορα και για πάντα.

Η φιλοσοφία μας δε μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε τακτικές απλής αποστήθισης κανόνων γραμματικής και λεξιλογίου και μηχανική επανάληψη πτυχιακών ασκήσεων. Στόχος μας είναι ο κάθε μαθητής μας, αφ’ ενός να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αφ’ εταίρου να αγαπήσει και να μπορεί να χρησιμοποιεί την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.

Ένας μαθητής, που προετοιμάζεται στα εκπαιδευήρια So Simple, μπορεί να είναι σίγουρος όχι μόνο για την επιτυχία του στις εξετάσεις, αλλά και για το γεγονός ότι αυτό το πτυχίο, που θα έχει, δε θα αντιπροσωπεύει απλά τη συσσώρευση πληροφοριών σχετικά με την ξένη γλώσσα, αλλά την ουσιαστική εκμάθησή της και τη δυνατότητα χρήσης της εύκολα και αβίαστα σε οποιαδήποτε περίπτωση και οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή του.

Επιπλέον Υπηρεσίες που Παρέχουμε:

 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ Compunet Ecdl
  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ!
  Ταχεία εκμάθηση, 100% επιτυχία! Κλειστά τμήματα!
  - Word
  - PowerPoint
  - Excel
  - Windows
  - Browser
  - Acces
  Δωρεάν για ανέργους και φοιτητές!
 • Τμήματα Προετοιμασίας Μαθημάτων Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου
  -Κλειστά Τμήματα
  -Έμπειρο Προσωπικό
  -Συχνή γραπτή εξέταση για την καλύτερη παρακολούθηση της προόδου του μαθητή!
 • Καθημερινή Μελέτη παιδιών από 3,5 €/μέρα!!
  - Στα εκπαιδευτήρια SO Simple Ωραιόκαστρo - Ομόκεντρο αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια την καθημερινή μελέτη παιδιών ηλικίας 6- 15 ετών.
  - Μαζί βοηθάμε τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα το μάθημα που έχουν για την επόμενη μέρα και μαθαίνουμε στα παιδιά πως να μαθαίνουν!
  - Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά μεσημεριανές ώρες ώστε το απόγευμα τα παιδιά να έχουν όλο το χρόνο να κάνουν αυτό που αγαπούν!
  - Τα εκπαιδευτήρια μας εγγυώνται την άριστη καθημερινή προετοιμασία !!

 

Ωράριο
1:00 μμ - 9:00 μμ
1:00 μμ - 9:00 μμ
1:00 μμ - 9:00 μμ
1:00 μμ - 9:00 μμ
1:00 μμ - 9:00 μμ
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΛΕΙΣΤΑ

 

facebook