Κατάλογος

ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑΣ Καυσόξυλα – Κάρβουνα – Pellet

  1. Home
  2. »
  3. ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑΣ Καυσόξυλα – Κάρβουνα – Pellet
Τηλέφωνο: 2310695259, 6973314740
Διεύθυνση:
Μακεδονικού Αγώνα, Παλαιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

Σας ξυλοφορτώνουμε άμεσα στο χώρο σας!

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των στερεών καυσίμων (καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ, μπρικέτες) από το 2003.

Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την άψογη εξυπηρέτηση, κινούμαστε στην αγορά των στερεών καυσίμων με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών σας!

Στοχεύουμε στη σωστή αντιμετώπιση του πελάτη, προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή, τηρούμε πάντα αυτά που έχουμε συμφωνήσει.

Καυσόξυλα

Η εποχή που προμηθευόμαστε και επεξεργαζόμαστε τα καυσόξυλα είναι άνοιξη-καλοκαίρι. Τα ξύλα αφού πρώτα κοπούν αποθηκεύονται για να στεγνώσουν. Με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξερά ξύλα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Στις εγκαταστάσεις μας γίνετε η διαλογή, η επεξεργασία και η συσκευασία. Ξύλα μακράς ωρίμανσης (ξερά) ιδανικά για ενεργειακά τζάκια, σόμπες. Για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Άμεση παράδοση, με δυνατότητα χρήσης γερανού!

Pellet

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία από πέλλετ κορυφαίας ποιότητας και ανώτερης πιστοποίησης. Βρείτε τα ποιοτικότερα Πέλλετ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κάρβουνα

Διαθέτουμε κάρβουνα ξύλου και καρβουνομπριγκέτες. Ιδανικά για ψήσιμο σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους εστιάσης. Καρβουνομπρικέτες επαγγελματικής χρήσης από φυσικό ξύλο.

Προσανάματα

Προσανάματα για τζάκια, σόμπες, ξυλολέβητες στις καλύτερες τιμές. Επιλεγμένα προσανάματα για εύκολη έναυση.

Μεταφορές Ξύλων

Παραδίδουμε τα ξύλα με δικά μας μεταφορικά μέσα. Δυνατότητα παράδοσης και σε όροφο και μπαλκόνι κατόπιν συννενόησης με γερανό.

 

Ωράριο
8:00 πμ - 7:30 μμ
8:00 πμ - 7:30 μμ
8:00 πμ - 7:30 μμ
8:00 πμ - 7:30 μμ
8:00 πμ - 7:30 μμ
8:00 πμ - 7:30 μμ
8:00 πμ - 2:00 μμ

 

facebook

Κατηγορία: