Κατάλογος

ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ & ΥΙΟΣ

  1. Home
  2. »
  3. ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ & ΥΙΟΣ
Τηλέφωνο: 2310696337
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Δημοκρατίας 58, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

Ο Οίκος Τελετών δημιουργήθηκε από τον Φάνη Μπαμπούλα το 1976 και διαθέτει δίκτυο 6 καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη.

Μια αξιοπρεπής τελετή με σεβασμό στον πρότερο βίο, μια σημαντική στιγμή όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο, μια διαδικασία αποχαιρετισμού με έμφαση στη λεπτομέρεια και την άρτια εξυπηρέτηση. Αυτός είναι ο στόχος και η ευθύνη μας.

Επαγγελματισμός, φροντίδα, σεβασμός.
Αυτά είναι τα στοιχεία που σε ξεχωρίζουν στο επάγγελμά μας. Το πώς θα τιμήσεις τον άνθρωπο που φεύγει με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά και το πώς θα ανταποδώσεις στο έπακρο την εμπιστοσύνη που σου έδειξε η οικογένεια στην πιο δύσκολη στιγμή της. Δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα, σε καμία περίπτωση. Αλλά στο τέλος της ημέρας σου μαθαίνει να εκτιμάς αλλιώς. Τον χρόνο που σπαταλάς σε ανούσια πράγματα, τον χρόνο που δεν ξοδεύεις με όσους αγαπάς. Την ίδια τη ζωή. Κι αυτό είναι από μόνο του σπουδαίο.

Ο Φάνης Μπαμπούλας βελτιώνει τον κλάδο, εφαρμόζει καινοτομίες και θέτει υψηλά standards, τα οποία θα καθιερωθούν στη συνείδηση του κόσμου και θα γίνουν συνώνυμα των Οίκων Τελετών στην Ελλάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τελετές

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών αποτελεί συνώνυμο του ονόματός μας, ικανοποιώντας στον υπέρτατο βαθμό τις προσδοκίες των πελατών με τον επαγγελματισμό, τη φροντίδα και την αξιοπρέπεια που μας διακρίνει από το 1976. Κάθε άτομο που φεύγει από τη ζωή, άλλωστε, έχει τη δική του προσωπικότητα και έχει υπάρξει σημαντικό για τους ανθρώπους που μένουν πίσω. Έτσι και οι παροχές οφείλουν να είναι αντίστοιχες, να ικανοποιούν πλήρως τον πελάτη, να σέβονται σε απόλυτο βαθμό τη στιγμή και να αποτυπώνουν επαρκώς τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αποθανόντος μέσα από την τόσο σημαντική διαδικασία της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Επαναπατρισμός

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τους Έλληνες που κατοικούν εκτός συνόρων να ενταφιάζονται στην πατρίδα τους, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μεταφοράς του αγαπημένου σας προσώπου από και προς οποιαδήποτε γωνιά της γης. Τις τελευταίες δεκαετίες, άλλωστε, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει επαγγελματικές σχέσεις με τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών του εξωτερικού και αποτελεί μέλος των σπουδαιότερων Ενώσεων του κλάδου παγκοσμίως.

Αποτέφρωση

Η εταιρεία μας, εδώ και 43 χρόνια, θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ζει και να πεθαίνει όπως επιθυμεί. Έτσι, αναλαμβάνει όλα τα στάδια της διαδικασίας της αποτέφρωσης του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσοντας τους συγγενείς από το βάρος των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της αποτέφρωσης συντελείται στη Σόφια της Βουλγαρίας καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα κρεματόριο, ενώ οι συγγενείς, κατόπιν επιθυμίας τους, μπορούν να συνοδεύσουν τον θανόντα στο ταξίδι με τη δική μας εποπτεία.

Στολισμοί Ναών

Ο στολισμός ενός ναού είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τελετή, προσδίδοντάς της κομψότητα, σεβασμό και ποιότητα. Τα άνθη, άλλωστε, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις αγάπης και συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής ενός ανθρώπου. Έτσι, το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με επικεφαλή τον ανθοδέτη Αβραάμ Αβάνογλου της γνωστής εταιρείας "Fiorentino", δημιουργεί πληθώρα ανθοσυνθέσεων της επιλογής σας, ώστε να τιμήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Προσχεδιασμός Τελετής

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αποφασίσει πώς θα ήθελε να είναι το ύστατο αντίο του, να καταγράψει με λεπτομέρεια τις επιθυμίες του και να προπληρώσει την τελετή του, παίρνοντας την ευθύνη εξ’ ολοκλήρου για τη συνολική διαδικασία. Αυτό βοηθά σημαντικά την οικογένεια να μην αναγκάζεται να παίρνει δύσκολες αποφάσεις, να μην μπαίνει σε διλήμματα, να μην επωμίζεται το βάρος της αποπληρωμής της κηδείας και το σημαντικότερο να έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες του αποθανόντος, ως σημάδι αγάπης, αφοσίωσης και σεβασμού στα «θέλω» του. Ο προσχεδιασμός τελετής, άλλωστε, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παροχές των Οίκων Τελετών του εξωτερικού.

Ψυχολογική Υποστήριξη

H απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αποτελεί μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του. Έτσι, με τη συνδρομή κατάλληλου επιστημονικού προσωπικού, που διαθέτει εμπειρία και ικανότητα στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, βοηθάμε το άτομο και την οικογένεια να αντιμετωπίσουν καλύτερα το φορτίο του πένθους και να επανέλθουν ομαλότερα στην κανονικότητα της καθημερινότητας. Διαδικασία που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη και ανακουφιστική για αυτούς που μένουν πίσω.

Live Streaming Κηδείας

Πολλοί είναι οι συγγενείς ή οι φίλοι που δεν μπορούν να παραστούν σε μια κηδεία λόγω γεωγραφικών αποστάσεων. Άνθρωποι που ζουν, για παράδειγμα, στο εξωτερικό και για πρακτικούς λόγους δεν μπορούν να παραστούν στην κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου στην Ελλάδα. H εταιρεία μας, λοιπόν, αποφάσισε να εξαφανίσει τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να επιτρέψει την παρακολούθηση της κηδείας από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε με την υπηρεσία Live Streaming. Από το 1976, άλλωστε, δεν πιστέψαμε ποτέ ότι εκτός από τον θάνατο υπάρχει κάτι που μπορεί να χωρίσει τους ανθρώπους. Ούτε καν η απόσταση!

Ανάλυση DNA

Στην εταιρεία μας γνωρίζουμε ότι η πρόληψη είναι δύναμη. Έτσι, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας από τον ιατρικό κόσμο αναλύουν το DNA του αγαπημένου σας προσώπου που έφυγε από τη ζωή, ώστε να γνωρίσετε τυχόν κληρονομικές παθήσεις και να ασχοληθείτε με την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπισή τους. Μία σπουδαία υπηρεσία για τον άνθρωπο, μία σύγχρονη επένδυση για τη ζωή!

 

Ωράριο: Πάντα ανοιχτά

www.baboulas.gr

 

Κατηγορία: