Κατάλογος

EVERY BODY Fitness Center & Kids Sports Club

  1. Home
  2. »
  3. EVERY BODY Fitness Center & Kids Sports Club
Τηλέφωνο: 2311822080
Διεύθυνση:
Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα 57013
Περιγραφή:

Το γυμναστήριο "EVERYBODY fitness center & kids sports club" παρέχει όλα τα σύγχρονα προγράμματα fitness  με μεγάλη ποικιλία προπονητικών ερεθισμάτων σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

Τα προγράμματα γίνονται σε δύο αίθουσες, καθώς και στην πισίνα. Εξασφαλίζουν οικονομία χρόνου, καθώς τα προγράμματα διαρκούν συνήθως 50-60', και σωστά συνδυασμένα μέσα σε έναν εβδομαδιαίο κύκλο, καλύπτουν πλήρως και τους πιο απαιτητικούς. Yπάρχει συνεχής ανατροφοδότηση και συνεχές κίνητρο με τη βοήθεια του instructor και σίγουρα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας!!

Στο γυμναστήριο θα βρείτε τα παρακάτω προγράμματα:

• Zumba • Zumba kids & parents
• Pilates • Yoga
• TRX • Abs hips
• Aerial Yoga • Yogilates
• Abs express • Oρθοσωμική
• Aerodance • Energy Bars
• Eb Fit • Aqua Fit
Aqua Zumba Aqua Pilates
Cross Training Personal Training
Surprise Fitness Event
Massage Baby swimming

Στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα του γυμναστηρίου Everybody Fitness Center & Kids Sports Club πραγματοποιούνται και μαθήματα του "Αστερίες Baby Swimming Thessaloniki".

Η βρεφική κολύμβηση ή η κολύμβηση σε νηπιακές ηλικίες, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε ψυχαγωγικό χρόνο με το παιδί σας, αλλά και να το βοηθήσετε να αναπτύξει τις βασικές κολυμβητικές του ικανότητες με τη μορφή παιχνιδιού. Η κολύμβηση ενισχύει το αμυντικό σύστημα των μωρών, που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως, και βοηθά πολύ στην κινητική, μυϊκή και ψυχική τους ανάπτυξη. H σύσταση του νερού, η άνωση, η αντίσταση που ασκεί στο σώμα, τους προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους από πολύ νωρίς. Mαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους, να αλλάζουν στάσεις και θέσεις. Eπιπλέον, το νερό τα χαλαρώνει, επειδή ρυθμίζει το μυϊκό τους τόνο και έτσι κοιμούνται πιο ήρεμα.

Η φιλοσοφία μας

Το γυμναστήριο EVERYBODY fitness center & kids sports club έχει σαν φιλοσοφία την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην άσκηση για κάθε ηλικιακή ομάδα από 6μηνών και άνω. Βασίζεται στη στοχευμένη εκγύμναση κάθε ασκούμενου από εξειδικευμένο προσωπικό υπό τη μορφή ομαδικών προγραμμάτων, group λίγων ατόμων (3 έως 5 άτομα) αλλά και personal training.

Οι εγκαταστάσεις

Το γυμναστήριο EVERYBODY fitness center & kids sports club αποτελείται από δύο  αίθουσες 105τ.μ και 60 τ.μ,  μία εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (ο καθαρισμός της γίνεται με τη πιο σύγχρονη μέθοδο σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες, με όζον και ενεργό οξυγόνο), μία αίθουσα μασάζ, έναν χώρο αναμονής και αποδυτήρια ανδρών- γυναικών.

Οι άνθρωποι μας

Το προσωπικό του γυμναστηρίου EVERYBODY fitness center & kids spors club είναι όλοι απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α, κάτοχοι Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων, Μετεκπαιδευμένοι σε προγράμματα άσκησης, κάτοχοι πτυχίου Ναυαγοσωστικής και Α’ Βοηθειών. Στόχος του προσωπικού του γυμναστηρίου είναι να παρέχει στον κάθε ασκούμενο εξατομικευμένη εκγύμναση, χρησιμοποιώντας σωστά τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς από τις λανθασμένες κινήσεις. Συνεργαζόμενοι με διαιτολόγο-διατροφολόγο σας παρέχουν και ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ωράριο
9:00 πμ - 2:00 μμ & 4:00 μμ - 10:30 μμ
9:00 πμ - 2:00 μμ & 4:00 μμ - 10:30 μμ
9:00 πμ - 2:00 μμ & 4:00 μμ - 10:30 μμ
9:00 πμ - 2:00 μμ & 4:00 μμ - 10:30 μμ
9:00 πμ - 2:00 μμ & 4:00 μμ - 10:30 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
ΚΛΕΙΣΤΑ

www.every-body.gr

facebook

o-INSTAGRAM-LOGO-570 Everybody Fitness Center & Kids Sports Club

Κατηγορία: