Κατάλογος

COSMOKTiSiS

  1. Home
  2. »
  3. COSMOKTiSiS
Τηλέφωνο: 2310692230, 2310692287, 6973559336
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Δημοκρατίας 31 & 59, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

H εταιρία COSMOKTISIS, κορυφαία στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης, είναι κοντά σας από το 2009.
Η εταιρία COSMOKTISIS αναλαμβάνει την μελέτη, μερική ή ολική κατασκευή / ανακαίνιση διαμερισμάτων, κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και άλλων κτιρίων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης στις δραστηριότητες της εντάσσονται:
● Εγκαταστάσεις – συντηρήσεις φυσικού αερίου
● Εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης
● Aντλίες θερμότητας / Κλιματισμού

Σκοπός και στόχος της εταιρίας COSMOKTISIS είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζοντας το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΥΣΙΚΟ AEΡΙΟ

Ένα δώρο της φύσης για τον άνθρωπο.

Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται στα υπόγεια κοιτάσματα της γης και αποτελείται από ένα μείγμα υδρογονανθράκων , πολύ καθαρό, χωρίς προσμίξεις και θειούχα στοιχεία. Είναι άχρωμο, άοσμο και αόρατο. Προστίθεται ωστόσο χαρακτηριστική οσμή κατά την επεξεργασία του με σκοπό να γίνεται αντιληπτό σε περίπτωση διαρροής. Θεωρείται το πλέον οικολογικό συμβατικό καύσιμο με τις λιγότερο επιβλαβείς επιπτώσεις στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση του σημειώνει ραγδαία άνοδο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ

Μία ασφαλής, οικονομική και οικολογική λύση για τη θέρμανση σας.

Με τις τιμές του πετρελαίου να αυξάνονται συνεχώς είναι όλο και περισσότεροι εκείνοι που αναζητούν πιο οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση της οικογένειας τους. Το φυσικό αέριο παρέχει διαρκή και ανεξάντλητη θέρμανση με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς και άφθονο ζεστό νερό. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μαγείρεμα το οποίο γίνεται πιο γρήγορο αφού προηγουμένως δεν απαιτείται θέρμανση της εστίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία εγκατάστασης αερίου και βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Μήπως ο λέβητας σας χρειάζεται συντήρηση?
Η συντήρηση των λεβήτων πετρελαίου και αερίου είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίσετε την ορθή λειτουργία και απόδοση του. Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη οικονομία κατά την περίοδο αυξημένης χρήσης και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του λέβητας σας. Σε διαφορετική περίπτωση δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες και έτσι αυξάνεται η κατανάλωση καυσίμου. Στη συντήρηση δίνεται έμφαση στη τέλεια καύση, στη σωστή λειτουργία και ρύθμιση των λειτουργιών του λέβητα. Η διαδικασία είναι γρήγορη και πραγματοποιείται από τους αδειούχους τεχνικούς μας.

ΥΔΡΕΥΣΗΣ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Νερό: Το πολυτιμότερο αγαθό μας.

Το νερό είναι πηγή ζωής. Συνεπώς η παροχή νερού σε ένα κτίριο, σπίτι ή βιομηχανία πρέπει να είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τους κανόνες και τα πρότυπα υγιεινής. Η εμπειρία μας σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης (υδρορροές, τοποθέτηση πιεστικών, δίκτυα αποχέτευσης, αντλίες αποχέτευσης, δίκτυα σωληνώσεων, τοποθέτηση ηλιακών, θερμοσίφωνες ) παρέχει αξιοπιστία και ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων. Πρωτοποριακές λύσεις και υψηλής ποιότητας υλικά μας καθιστούν ικανούς να ανταποκριθούμε σε κάθε περίσταση.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ/ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Αξιόπιστες λύσεις για τη θέρμανση και τον κλιματισμό.
Η αντλία θερμότητας αποτελεί ένα σύγχρονο, οικονομικό και οικολογικό σύστημα θέρμανσης το οποίο χρησιμοποιεί το περιβάλλον για να θερμάνει το χώρο. Η αρχή λειτουργίας τους είναι ίδια με αυτή των γνωστών σε όλους μας κλιματιστικών. Για μέγιστα δυνατά αποτελέσματα συνδυάζεται με το σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Μετά από μελέτη του χώρου, σας προτείνουμε τη κατάλληλη για εσάς λύση για τη θέρμανση σας. Αναλαμβάνουμε επίσης εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών μονάδων.

ΜΕΡΙΚΕΣ/ΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Εδώ που όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται.
Κοιτάζοντας τον χώρο μας παρατηρούμε πολλές φορές την ανάγκη του για αλλαγές που θα το βελτιώσουν αισθητικά ή λειτουργικά. Η ανακαίνιση μπορεί να εμπεριέχει από την αλλαγή του χώρου με τοποθέτηση νέων εσωτερικών χωρισμάτων ή αλλαγή των παλιών, την αλλαγή των υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μέχρι την αλλαγή χρώματος ή διακόσμησης του. Με συνέπεια και επαγγελματισμό το εξειδικευμένο προσωπικό μας ικανοποιεί τις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας είτε επαγγελματικού είτε οικιακού με σκοπό να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε.
Ωράριο
8:00 πμ - 8:30 μμ
8:00 πμ - 8:30 μμ
8:00 πμ - 8:30 μμ
8:00 πμ - 8:30 μμ
8:00 πμ - 8:30 μμ
8:00 πμ - 2:30 μμ
ΚΛΕΙΣΤΑ

 

facebook

o-INSTAGRAM-LOGO-570 cosmoktisis

www.cosmoktisis.gr/