Κατάλογος

Χ. Χατζίκου

  1. Home
  2. »
  3. Χ. Χατζίκου
Τηλέφωνο: 2394031810, 6974905997
Διεύθυνση:
19ης Ιουνίου 3, Μελισσοχώρι, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 57018
Περιγραφή:

Το κτηματομεσιτικό γραφείο μας δραστηριοποιείται και εδρεύει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε θέμα που αφορά την αγορά, την πώληση ή την ενοικίαση ακινήτων, αγροτεμαχίων και οικοπέδων. Η πολύχρονη πείρα μας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση των ακινήτων σας.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει εκτιμήσεις ακινήτων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για επένδυση σε ακίνητα. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν για εμάς ζωντανή διαφήμιση της επιχείρησής μας.

Υπηρεσίες

Το κτηματομεσιτικό γραφείο X. XATZIKOY καλύπτει με τις υπηρεσίες του όλο το ευρύ φάσμα των κτηματομεσιτικών συναλλαγών:

- Αναλαμβάνουμε το κλείσιμο συμφωνιών αγοράς, πώλησης και ενοικίασης ακινήτων (μονοκατοικίες, μεζονέτες, αγροτεμάχια κλπ).

- Συμπλήρωση συμβολαίων και συμφωνητικών (συμβόλαια αγοραπωλησίας, συμφωνητικά μίσθωσης, προσύμφωνα, έγγραφα πολεοδομικού κλπ).

- Νομικές συμβουλές σε συμφωνίες ακίνητης περιουσίας.

- Εκτιμήσεις ακινήτων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για επένδυσεις.

Προτεραιότητα σε κάθε δραστηριότητα είναι η παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών, με γνώμονα την ειλικρίνεια και τη σωστή πληροφόρηση, από την πρώτη επαφή μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η πολύχρονη πείρα μας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση των ακινήτων σας.

Highlights info row image www.chatzikos.gr

facebook