Κατάλογος

Κιβωτός

  1. Home
  2. »
  3. Κιβωτός
Τηλέφωνο: 2310788318, 6993862325
Διεύθυνση:
Κομνηνών 43, Ωραιόκαστρο, Ελλάδα 57013
Περιγραφή:

Η «Κιβωτός» είναι ένας σύγχρονος οίκος τελετών που σας προσφέρει με υπευθυνότητα και συνέπεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες απόλυτα σύμφωνες με τις επιθυμίες σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του έτους.

Κοντά σας από την πρώτη στιγμή φροντίζουμε ώστε να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επιθυμία σας σχετικά με την τελετή.

Παράλληλα το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διατυπώσεων, απαλλάσσοντας τους οικείους από επιπρόσθετη ταλαιπωρία στις δύσκολες στιγμές τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σταθεί δίπλα σας με διακριτικότητα, σεβασμό και κατανόηση σε όλη τη διαδικασία της επικήδειας τελετής φροντίζοντας για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες που συχνά επιφέρουν αναστάτωση και σύγχυση στους οικείους.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας σε συμφέρουσες τιμές. Αναλαμβάνουμε τελετές όλων των κατηγοριών, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες της οικογένειας.

Το γραφείο μας διαθέτει σύγχρονο και καινοτόμο εξοπλισμό, τόσο για την προετοιμασία και τη μεταφορά της σορού, όσο και για την διεξαγωγή της επικήδειας τελετής. Η μεταφορά της σορού γίνεται με ειδικά, ιδιόκτητα, πολυτελή οχήματα.

Επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση και επαγγελματική αναβάθμιση, συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις προκειμένου να ενημερωνόμαστε διαρκώς και να εξοπλιζόμαστε με τα πιο σύγχρονα υλικά και προϊόντα προετοιμασίας και αισθητικής περιποίησης.

Επιπλέον, διαθέτουμε καλαίσθητους και σύγχρονους εξοπλισμούς οικιών και ναών που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Τελετή

Κατανοώντας πλήρως τη θέση του ανθρώπου που χάνει το αγαπημένο του πρόσωπο και έχοντας επίγνωση της έννοιας της τελευταίας φροντίδας που συνιστά η κηδεία, παρέχουμε στις δύσκολες στιγμές σας τις υπηρεσίες μας με σεβασμό, ευθύνη και αξιοπρέπεια.

Η αρτιότητα της τελετής διασφαλίζεται από την προσωπική συμμετοχή και επίβλεψη του υπεύθυνου του γραφείου μας καθώς και από την εκπαίδευση και εμπειρία του προσωπικού μας.

Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. Το γραφείο μας, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου, διεκπεραιώνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, λειτουργικές και γραφειοκρατικές, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία.

Η αποτέφρωση δεν είναι ακόμα δυνατή στην Ελλάδα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας, που είναι ο κοντινότερος οδικός προορισμός. Η σορός συνοδεύεται από τον υπεύθυνο του γραφείου μας που επιβλέπει προσωπικά, ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Υπάρχει, φυσικά, η δυνατότητα να παρευρεθούν και οι οικείοι, στους οποίους παρέχεται διερμηνέας-ξεναγός που αναλαμβάνει τις μετακινήσεις τους και τους διευκολύνει ώστε να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους.

Ανθοστολισμός

Κάθε τελετή είναι μοναδική και ο ρόλος του ανθοστολισμού σημαντικός. Συμβάλλει στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας αλλά και στην απόδοση της δέουσας τιμής προς τον εκλιπόντα.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους ανθοδεσίας, παρέχοντάς σας διακριτικές αλλά και πολυτελείς επιλογές που ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας γούστο και αφορούν τον στολισμό ναών και οικιών, καθώς και πένθιμες κατασκευές με εγχώρια και εισαγόμενα άνθη.

Διαθέτουμε δύο γραφεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  • Κομνηνών 43, Ωραιόκαστρο
  • Λ. Ιασωνίδη 15, Διαβατά

Highlights info row image www.kivotos-teletes.gr

facebook

Κατηγορία: