OPEN MALL ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

OPEN MALL ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση προμελέτης στον εμπορικό κόσμο του Ωραιοκάστρου, για την λειτουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), την Τετάρτη 31 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, από την τεχνική εταιρεία σχεδιασμού και μελέτης του έργου ”Lever”.

Το Open Mall είναι μια καινοτόμος δράση που δίνει τη δυνατότητα σε Δήμους και Εμπορικούς Συλλόγους ή Επιμελητήρια να συνεργαστούν και να αναβαθμίσουν εμπορικούς δρόμους που βρίσκονται σε δίκτυα πεζοδρόμων και οδούς ήπιας κυκλοφορίας, αναδεικνύοντας την αγορά και δίνοντας ταυτότητα στην πόλη. Η πρόταση θα υποβληθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2018 και χρηματοδοτείται 100% από το πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΣΠΑ). Θα υλοποιηθεί από το Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, με στόχο την ενίσχυση της αγοράς, την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων, καθώς και την δημιουργία αγοράς που να συνδυάζει την εμπορική δραστηριότητα με την ψυχαγωγία.

Βάσει των αξόνων του προγράμματος, ο Δήμος Ωραιοκάστρου προβλέπεται να αναβαθμίσει το δημόσιο χώρο, να προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων έξυπνης πόλης, στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου θα προβεί στην ανάδειξη της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής, καθώς και στην προβολή και προώθηση αυτής.

Ακολουθεί παρουσίαση της προμελέτης:

 

a1

 

 

2

 

 

3

 

 

5

 

 

6

 

 

7

 

 

8

 

 

9

 

 

10

 

 

11

 

 

12

 

 

13

 

 

14

 

 

15

 

 

16

 

 

18

 

 

19

 

 

20

 

Share this post