ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΕΣΩ – ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΕΣΩ – ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο γραφείο του Δημάρχου, μεταξύ του Δημάρχου και των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Στην συνάντηση παρευρέθησαν και ο κ Τσελίκογλου Αναστάσιος, καθώς και η κα Ζούντσα Στέλλα, από το  τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Το θέμα της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις, καθώς και οι διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα για το πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall».

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω. ενημερώθηκαν για τα υποέργα 2 και 5 του προγράμματος, που αφορούν την κυκλοφοριακή μελέτη και τις θέσεις στάθμευσης που πρέπει να δημιουργηθούν για την κάλυψη της αγοράς, στην περιοχή παρέμβασης του προγράμματος. Επίσης, συζητήθηκαν λεπτομέρειες του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών που πρέπει να εφαρμοστούν.

Η συνάντηση, πραματοποιήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα του προέδρου του εμπορικού συλλόγου, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Ε.Σ.Ω. που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 11:30 πμ, στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου – αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                               Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                      Λαζαρίδου Βιολέτα

Share this post