Συνάντηση Ε.Σ.Ω. με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Πολυχρονίδη Ανέστη

Συνάντηση Ε.Σ.Ω. με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Πολυχρονίδη Ανέστη

Ωραιόκαστρο 08/03/2019

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε χθες, 7 Μαρτίου 2019, η συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Πολυχρονίδη Ανέστη, μετά από πρόσκληση του τελευταίου.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του συλλόγου μας, παρουσία και άλλων μελών της παράταξης «Συνεργασία Τώρα» όπως: η κα Φωτιάδου Ελπίδα και ο κ Τσακαλίδης Ηρακλής.

Στη συνάντηση, τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω. ενημέρωσαν τον κ Πολυχρονίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του Δήμου μας. Επιγραμματικά αναφέρουμε τα πιο σημαντικά:

  • έλλειψη θέσεων στάθμευσης
  • τοπική συγκοινωνία και ένωση του ευρύτερου Δήμου
  • κυκλοφοριακό
  • καθαριότητα
  • σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας
  • αξιοποίηση του φυσικού πλούτου του Δήμου μας

Ο κος Πολυχρονίδης ενημερώθηκε για την εξέλιξη του προγράμματος «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», καθώς και για τις δράσεις που υλοποίησε και πρόκειται να υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη καλύτερης συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου με το Δήμο. Συνεργασία όσον αφορά τις εκδηλώσεις που πρέπει να γίνονται από κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση και τις απόψεις του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, δεσμεύτηκε να τις λάβει σοβαρά υπ όψιν του και να μας παρουσιάσει το πλήρες πρόγραμμά του μόλις ολοκληρωθεί.

 

 

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                          Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                  Μυρτώ Γιαννακού

Share this post