Συνάντηση ΔΣ ΕΣΩ με υποψήφιο Δήμαρχο Π. Αταμιάν

Συνάντηση ΔΣ ΕΣΩ με υποψήφιο Δήμαρχο Π. Αταμιάν

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση ΔΣ ΕΣΩ με υποψήφιο Δήμαρχο Π. Αταμιάν

Μετά από πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ Πέτρου Αταμιάν, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, χθες Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στο γραφείο του συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε κάτω από ευχάριστο κλίμα με θέμα συζήτησης τα προβλήματα της αγοράς, τρόπους επίλυσή τους, ώστε να επιτευχθεί η αναβάθμιση και τόνωση της αγοράς. Έγινε ενημέρωση του υποψηφίου Δημάρχου για την εξέλιξη του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΩ επισήμανε τα προβλήματα της αγοράς και πάγια αιτήματα του συλλόγου προς κάθε εκλεγμένη διοίκηση. Τόνισε ότι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγορά του Ωραιοκάστρου είναι η έλλειψη θέσεων στάθμευσης και η δημιουργία πάρκινγκ πρέπει να αποτελέσει έργο ζωής με όραμα για την αγορά του τόπου μας. Επίσης είπε ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στην εξωστρέφεια του Δήμου, στην υλοποίηση περισσότερων εκδηλώσεων στην αγορά και στην εφαρμογή ενδοδημοτικής συγκοινωνίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Αταμιάν δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί στενά με τον εμπορικό σύλλογο για την αναβάθμιση της αγοράς και θα στηρίξει τις δράσεις του, ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα και για τον ίδιο η εξωστρέφεια του Δήμου. Τέλος επισήμανε το γεγονός ότι οποιοδήποτε έργο υλοποιηθεί θα πρέπει ταυτόχρονα να μπορεί να υποστηριχθεί και να συντηρηθεί.

 

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος                         η γ. γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης               Λαζαρίδου Βιολέτα

 

Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό της συνάντησης.

Share this post