Ο Ε.Σ.Ω. συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στην ΔΕΘ, 9 – 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ε.Σ.Ω. συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στην ΔΕΘ, 9 – 17 Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου συμμετέχει στην 87η ΔΕΘ

Η 87η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 9 – 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου (Ε.Σ.Ω.) θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 87η ΔΕΘ, μετά την έμπρακτη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.). Καλούμε λοιπόν, όλους τους φίλους, επαγγελματίες και μη, να μας επισκεφθούν στο περίπτερο 8 και να απολαύσουν περί τους 1.500 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κορυφαία brands της εγχώριας και διεθνούς κοινότητας, καθώς και ψυχαγωγικά και καλλιτεχνικά γεγονότα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η ΔΕΘ με διαχρονική συνέπεια στο ραντεβού της κάθε Σεπτέμβριο, έρχεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

Στη φετινή διοργάνωση, φιλοξενείται ως τιμώμενη χώρα η Δημοκρατία της Βουλγαρίας – η γείτονα χώρα με την οποία η Ελλάδα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πολλών δεκαετιών – η οποία δίνει το «παρών» στις διοργανώσεις της ΔΕΘ από το 1926 ανελλιπώς, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO.

Η 87η ΔΕΘ, διατηρώντας παράλληλα ζωντανό τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, εμπλουτίζεται από πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και συναυλιών που θα προσελκύσουν όπως κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.

Share this post