ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ & ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ 2022

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ & ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ 2022

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 , από τις 6:00 μ.μ. την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση “Λευκή Νύχτα” & “Αγγέλων Έλευσις” κατά μήκος του κεντρικού δρόμου (Λ. Δημοκρατίας).

Στόχος της «Λευκής Νύχτας» είναι να ενισχυθεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα και να τονωθεί η κίνηση στην αγορά. Η «Λευκή Νύχτα» θα αρχίσει στις 18.00 με τα καταστήματα να κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ως αργά το βράδυ! Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα ξεκινήσει με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, που θα παρελάσει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, παίζοντας τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στις 19.00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με την οδό Ποσειδώνος. Εκεί μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο Ερωτόκριτος» θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα, ενώ σχολές χορού και μουσικής θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα δρώμενα. Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης DJ θα παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικες καρικατούρες, λύνοντας γρίφους, γράφοντας επιστολές προς τον Αγ. Βασίλη και συμμετέχοντας στις δράσεις του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°». Παράλληλα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά ως αργά το βράδυ στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας».

Στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα συμμετάσχει ως εκπαιδευτικός συνεργάτης ο εκπαιδευτικός όμιλος «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°». Σπουδαστές του ΙΕΚ θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με διάφορες δράσεις.

Σε όλο το μήκος της οδού Λ. Δημοκρατίας θα υπάρχουν οι εξής δράσεις:

  • Ηχητική κάλυψη με χριστουγεννιάτικη μουσική
  • Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο κέντρο της αγοράς του Ωραιοκάστρου
  • Αγ. Βασίλης,
  • Face painting,
  • Δημιουργία πλεξούδων,
  • Παρασκευή στολιδιών από ζύμη
  • Ανάγνωση παραμυθιών
  • Επίλυση γρίφων

Παρακαλούμε όλα τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά και φωτισμένα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, εφόσον αναμένεται να κυκλοφορήσει κόσμος. Επίσης, κάθε κατάστημα έχει τη δυνατότητα να διαφημιστεί, εάν τις ώρες της εκδήλωσης έχει προσφορές, δώρα, κεράσματα, κλπ.

Τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για ακόμη μία χρονιά στηρίζει και είναι δίπλα του σε κάθε εκδήλωση, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Share this post