Ε.Σ.Ω. _ Δελτίου Τύπου για τη Λευκή Νύχτα 2021

Ε.Σ.Ω. _ Δελτίου Τύπου για τη Λευκή Νύχτα 2021

13/12/2021

Δελτίο Τύπου

Λευκή Νύχτα 2021

Έπειτα από πολυήμερη σκέψη με δυο κύριους παράγοντες, την υγειονομική κρίση και την οικονομική δυσχέρεια που βιώνει ο κόσμος της αγοράς, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου αποφάσισε να πραγματοποιήσει και φέτος την τονωτική εκδήλωση για τα καταστήματα του Ωραιοκάστρου αλλά και για την ενίσχυση της ψυχολογίας των πολιτών.  Η φετινή “Λευκή Νύχτα” είχε θέμα τον μεγάλο εορταστικό περίπατο, που πραγματοποιήθηκε στον κεντρικότερο δρόμο της  πόλης του Ωραιοκάστρου στην Λεωφόρο Δημοκρατίας. Αποφασίστηκε αυτό το πλάνο με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού. Σημεία δράσεων και μουσική διάσπαρτη σε όλο τον δρόμο. Tο Ωδείο Φίλων Μουσικής Τέχνης Ωραιοκάστρου και η σχολή χορού Bella Dance δώσανε το δικό τους στίγμα προσφέροντας στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από τις 19/6/2013 που ανέλαβε το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Σ.Ω. έχει μια άψογη συνεργασία, πρωτίστως βασισμένη στην εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Έτσι και σε στην φετινή εκδήλωση ήταν αρωγός.

Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου έπειτα από σκοπέλους που προκάλεσε, όπως μέχρι και την τελευταία στιγμή η προφορική μη άδεια για κλείσιμο του δρόμου ενώ  πάρθηκε θετική απόφαση από το τοπικό συμβούλιο στις 9/11/2021, τελικά συνέβαλε στην εκδήλωση προσφέροντας 4 βαρέλια και προσωπικό του τμήματος καθαριότητας, που τους ευχαριστούμε πολύ για την προσωπική τους εργασία.

Με θλίψη διαβάσαμε άρθρο που αναφερόταν στην “Λευκή Νύχτα”. Θλιβερή η ανάρτηση από φίλα προσκείμενο site της διοίκησης Ωραιοκάστρου, grtimes.gr, ότι η εκδήλωση ήταν απλά και ΜΟΝΟ υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Ωραιοκάστρου. Για να υπάρχει αιγίδα πρέπει να υπάρχει διοργανωτής. Και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί απλή αμέλεια αλλά εσκεμμένη παράλειψη. Παράλειψη που εμπλέκεται “άριστα” με τις σκοπέλους που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Δεν διεκδικούμε από κανέναν “εξωσχολικό” την ανάδειξη των  προσπαθειών μας. Απαιτούμε όμως τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Και όποιος δεν μπορεί ας αλλάξει επάγγελμα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου θέλει να ευχαριστήσει για την 9η Λευκή Νύχτα τους:

Ωδείο Φίλων Μουσικής Τέχνης Ωραιοκάστρου

– Σχολή χορού  Bella Dance

– Dj Party

– Thessparty

– Του υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου

– Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

– Όλους τους επαγγελματίες που στήριξαν την εκδήλωση με τον τρόπο τους

– Και τέλος τον χορηγό επικοινωνίας που έτρεξε από την αρχή, κατά την διάρκεια και μέχρι το τέλος, όπως και βοήθησε στην διοργάνωση και της 9ης Λευκής Νύχτας το oraiokastro24.gr

 

Με εκτίμηση
για το ΔΣ ο πρόεδρος
Ιακωβίδης Βασίλειος

Share this post