Ε.Σ.Ω.: Υπεγράφη η σύμβαση για το υποέργο 8 «Προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου»

Ε.Σ.Ω.: Υπεγράφη η σύμβαση για το υποέργο 8 «Προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου»

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023

Ωραιόκαστρο, 02/08/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση για το υποέργο 8 «Προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του
Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου»

Υπoγράφτηκε χθες, Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023, από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Ιακωβίδη Βασίλειο, η σύμβαση που αφορά την ανάθεση για το Υποέργο 8: «Προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής» της Πράξης: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου», με την επιχείρηση PublicOTA. Ενώ, σε εξέλιξη βρίσκεται και το υποέργο που αφορά τις παρεμβάσεις στις προσόψεις των καταστημάτων, συγκεκριμένα αναμένουμε την τελική έκγριση της Διαχειριστικής Αρχής.

Το αντικείμενο του έργου αφορά την εγκατάσταση, παραμετροποίησης και λειτουργία, μιας Πλατφόρμας Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της δημιουργίας και λειτουργίας του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» στην πόλη. Καθώς και τη δημιουργία ψηφιακού λογότυπου και την προβολή σε ψηφιακά μέσα.

Βασικός στόχος της δημιουργίας και λειτουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» στην πόλη, αποτελεί η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές. Με την υλοποίηση του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» αναμένεται να παρατηρηθεί άμεσα αύξηση της επισκεψιμότητας στην τοπική αγορά και να επιτευχθεί τόνωση της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Στόχοι του έργου είναι:

  1. Η δημιουργία μιας ενιαίας διαδικτυακής διεπαφής για το σύνολο των εμπλεκομένων μερών (επιχειρήσεις, καταναλωτές, κ.λπ.), του Δήμου μας,
  2. Η ομοιογενής προβολή όλων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του Δήμου, προς το καταναλωτικό κοινό,
  3. Η παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης για την πορεία υλοποίησης και τα αποτελέσματα της λειτουργίας του ΑΚΕ του Δήμου, μέσω μιας μοναδικής πηγής αναφοράς,
  4. Η διαρκής ενημέρωση του περιεχομένου έτσι ώστε να διατηρείται υψηλά το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις επιχειρήσεις μέλη του Δήμου.

To συγκεκριμένο έργο προσφέρει μια πλήρη λύση για την προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ωραιοκάστρου».

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης                        Λαζαρίδου Βιολέτα

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Share this post