ΕΣΩ ΔΤ_ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ – ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ 2022

ΕΣΩ ΔΤ_ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ – ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ 2022

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου
Λευκή Νύχτα – Αγγέλων Έλευσις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ – ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ 2022» που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου με το Δήμο Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Η «Λευκή Νύχτα» είναι μια γιορτή – θεσμός πλέον της πόλης μας καθώς συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου του Ωραιοκάστρου, διατηρώντας τα καταστήματά τους ανοιχτά για τους καταναλωτές έως αργά το βράδυ, προσφέροντας εδέσματα, ποτά, διάφορες δράσεις με δώρα, αλλά και μεγάλες εκπτώσεις – προσφορές μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα!

Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με αρκετές δράσεις για τα παιδιά στην Λ. Δημοκρατίας, της οποίας τμήμα πεζοδρομήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με παρέλαση κατά μήκος της Λ. Δημοκρατίας, παίζοντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά στην εξέδρα που στήθηκε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο έψαλαν τα κάλαντα στα ποντιακά μέλη της χορωδίας της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και στα κρητικά μέλη του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων Ο Ερωτόκριτος.

Στη συνέχεια, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλης Ιακωβίδης, τόνισε τη σημασία της «Λευκής Νύχτας» για την τοπική αγορά και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τα καταστήματα του Ωραιοκάστρου. Ενώ ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης είπε ότι ανταμώνουμε ξανά μετά από δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας, φέτος η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και επιλέξαμε δράσεις για αυτά και έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου δημιούργησαν χριστουγεννιάτικο κλίμα με τραγούδια τα παιδιά από το «Ωδείο Φίλων Μουσικής Τέχνης Ωραιοκάστρου», μαγευτικές χορογραφίες παρουσίασαν η σχολή χορού «En dehors» και «Ρόκα Κατερίνα», από το «Ωδείο Ορφέας Ωραιοκάστρου» μας ταξίδεψαν με όμορφες νότες από φλάουτα, ενώ η μουσική σχολή «Τομπάζης» ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα» και ο ΔΟΠΠΑΩ.

Ο κόσμος πραγματοποίησε τα ψώνια του, διασκέδασε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακουγόταν, γεύτηκε τα εδέσματα που πρόσφεραν οι επιχειρηματίες της αγοράς και ζεστάθηκε στα βαρέλια με τα ξύλα που έκαιγαν.

Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν και συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις. Έφτιαξαν στολίδια από ζύμη, έγραψαν γράμμα στον Αη Βασίλη και φωτογραφήθηκαν μαζί του, έλυσαν γρίφους και έκαναν face painting.

Μαζί μας και φέτος ήταν η ΟΜΑΚ, φίλος και αρωγός του εμπορικού συλλόγου σε κάθε εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και το ΕΕΘΕπαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αρωγό σε κάθε δράση του ΕΣΩ, όλα τα καταστήματα που συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης, το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ζάπρα Χριστίνα για την άριστη συνεργασία. Αλλά και όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε και στηρίζει την αγορά του Ωραιοκάστρου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους , τους κάτωθι:

– Ωδείο Φίλων Μουσικής Τέχνης Ωραιοκάστρου

– Σχολή χορού  Bella Dance

– Ωδείο Ορφέας Ωραιοκάστρου

– Σχολή χορού Ρόκα Κατερίνα

– Μουσική σχολή Τομπάζης

– Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

– Όλους τους επαγγελματίες που στήριξαν την εκδήλωση

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ήταν δίπλα μας.

  • Αναστασιάσης Σάββας – Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ
  • Καράογλου Θεόδωρος – Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ
  • Γλαβίνας Αθανάσιος – Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ
  • Γιουτίκας Κωνσταντίνος – Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ΚΠΜ
  • Θεοτόκης Κλεόβουλος – Γ. Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
  • Μερελής Κυριάκος – Υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρίσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
  • Μπλιούμη Φανή – Πρόεδρος του τμήματος επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος στην Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Θέρμης, Μέλος στο Συμβούλιο της ΕΣΕΕ
  • Γκούντα Χριστίνα – Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά
  • Κοπαρανίδου Παναγιώτα – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού
  • Ρόντσης Ηρακλής – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά

 

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος Βασίλης Ιακωβίδης
και τα μέλη του Δ.Σ.

 

 

Share this post