Επιστολή ΟΕΠΕΚΑΜΘ προς Πρωθυπουργό & Υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με την εξαίρεση της μικρής επιχείρησης από τον νέο επενδυτικό νόμο

Επιστολή ΟΕΠΕΚΑΜΘ προς Πρωθυπουργό & Υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με την εξαίρεση της μικρής επιχείρησης από τον νέο επενδυτικό νόμο

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022

Σας κοινοποιούμε επιστολή της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με την εξαίρεση της μικρής επιχείρησης από τον νέο επενδυτικό νόμο.

 

Θεσσαλονίκη 28/1/2022
Αρ. Πρωτ. 3021

Προς:
– Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
– Τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της ψήφισης του νέου επενδυτικού νόμου και με λύπη διαπιστώνουμε ότι η μικρή εμπορική επιχείρηση δεν είναι επιλέξιμη, ακόμη μια φορά.

Σας επαναλαμβάνουμε ότι και η μικρή επιχείρηση έχει την ανάγκη βοήθειας μέσω αυτού του νόμου, ώστε να μπορέσει να εκσυγχρονίσει και ο μικροεπαγγελματίας την επιχείρησή του, αλλάζοντας τον εξοπλισμό του καταστήματός του.

Να εφαρμόσει κάποια μικρή έστω μηχανογράφηση, ώστε να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της επιχείρησής του και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, να αλλάξει την παρουσία και την όψη του καταστήματός του, να προσπαθήσει να δικτυωθεί με άλλους συναδέλφους του, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες καθώς η δικτύωση χρησιμοποιείται για όφελος αγορών και πωλήσεων και άλλα πολλά.

Σας παρακαλούμε έστω και την τελευταία στιγμή, να συμπεριλάβετε και την μικρή επιχείρηση, δίνοντάς της την ελπίδα και την διάθεση να συνεχίσει και την επόμενη μέρα και να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η συρρίκνωση και ο αφανισμός της. Γνωρίζετε ότι οι επιχειρήσεις αυτές είναι πάνω από 220.000 σε πανελλήνια κλίμακα.

Ευελπιστούμε ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, θα πράξετε το αυτονόητο.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Παντελής Φιλιππίδης                       Νίκος Ιωάννου

Share this post