ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ_ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS 29 – 30 – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Νότια Πύλη ΔΕΘ από τις 9 πμ έως 2 μμ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ_ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS 29 – 30 – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Νότια Πύλη ΔΕΘ από τις 9 πμ έως 2 μμ

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Θέμα: Δωρεάν rapid tests για τα μέλη του ΕΕΘ και τους υπαλλήλους τους

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) Covid-19, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι δωρεάν έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021. Για το σκοπό αυτό κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εγκατεστημένα στη νότια πύλη της ΔΕΘ (Πύλη ΧΑΝΘ) σε ειδικά διαμορφωμένο στεγασμένο και εξωτερικό χώρο και θα διενεργούν rapid tests από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Το ΕΕΘ καλεί όλα τα μέλη του και τους υπαλλήλους τους να σπεύσουν να υποβληθούν σε rapid tests, τα οποία είναι άκρως σημαντικά ενόψει και της συζήτησης που είναι σε εξέλιξη για επανεκκίνηση της αγοράς και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Στόχος είναι η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τα μέλη μας, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Π. Αρκουμανέα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Επιμελητηρίου μας για την τριήμερη διαδικασία διενέργειας δωρεάν rapid tests, καθώς και τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ που παραχώρησε το χώρο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, προκειμένου να διεξαχθεί η διαδικασία με ασφάλεια και επιτυχία.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος
Μιχάλης Ζορπίδης

Share this post