ΔΤ ΕΣΩ για τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2023

ΔΤ ΕΣΩ για τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2023

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Λευκή Νύχτα 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ – ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2023» που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023.

Η «Λευκή Νύχτα» είναι μια γιορτή – θεσμός πλέον της πόλης μας καθώς συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου του Ωραιοκάστρου, διατηρώντας τα καταστήματά τους ανοιχτά για τους καταναλωτές έως αργά το βράδυ, προσφέροντας εδέσματα, ποτά, διάφορες δράσεις με δώρα, αλλά και μεγάλες εκπτώσεις – προσφορές μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα! Παρά το τσουχτερό κρύο η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς ο κόσμος βγήκε, περπάτησε στην αγορά και ψώνισε από τα καταστήματα εκμεταλλευόμενος τις μεγάλες προσφορές που υπήρχαν τη συγκεκριμένη μέρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με δράσεις σε 14 σημεία επί της Λ. Δημοκρατίας, η οποία πεζοδρομήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με παρέλαση κατά μήκος της Λ. Δημοκρατίας, παίζοντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά έψαλαν τα κάλαντα στα ποντιακά μέλη της χορωδίας της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και στα κρητικά μέλη του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων Ο Ερωτόκριτος.

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Δημήτρης Καρασαββίδης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, να έχουμε μια καλή χρονιά και ότι όλοι πρέπει να στηρίζουμε την αγορά του Ωραιοκάστρου καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ Βασίλης Ιακωβίδης, κάλεσε τον κόσμο να στηρίζει το Δήμο, εφόσον όλοι μαζί είμαστε ο Δήμος και προέτρεψε τον κόσμο να στηρίζει την τοπική αγορά. Την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας εκπροσώπησε η περιφερειακή σύμβουλος κα Όλγα Βασιλάκη Καρόζη δίνοντας τις ευχές της, κατόπιν ευχήθηκε σε όλους η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Λία Δρόσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Κωνσταντίνος Τζίκας και ο Πρόεδρος του Τοπικού κ Βασίλης Πολίτης. Στο τέλος όλοι μαζί μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Dj Tsisma δημιούργησε χριστουγεννιάτικο κλίμα με γιορτινή μουσική, που ακουγόταν σε όλο το μήκος της Λ. Δημοκρατίας. Xορογραφίες στο κλίμα των ημερών παρουσίασαν η σχολή χορού «En dehors» και «Bella Dance», ενώ η «Μουσική Σχολή Τομπάζη» ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με ζωντανή μουσική. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο «ΔΟΠΠΑΩ», ο εκπαιδευτικός όμιλος «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°», ο παιδικός σταθμός «Ονειροχώρα», το ψητοπωλείο «Ο καρβουνιάρης», καθώς φέτος για πρώτη φορά μπορούσαν να συμμετέχουν οι επιχειρήσεις απ’ όλο το Δήμο.

Ο κόσμος πραγματοποίησε τα ψώνια του, διασκέδασε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακουγόταν και απόλαυσε τα εδέσματα που πρόσφεραν οι επιχειρηματίες της αγοράς.

Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν και συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις. Έφτιαξαν στολίδια, έγραψαν γράμμα στον Αη Βασίλη, φωτογραφήθηκαν μαζί του, έκαναν face painting. Διασκέδασαν με τους ξυλοπόδαρους, τα ξωτικά, το Rudolf, τις σαπουνόφουσκες και τα μπαλόνια που πρόσφερε ο εμπορικός σύλλογος με moto: Μένουμε Ωραιοκάστρο. Στηρίζουμε την τοπική αγορά.

Μαζί μας και φέτος όπως κάθε άλλη φορά ήταν η «ΟΜΑΚ», φίλος και αρωγός του εμπορικού συλλόγου σε κάθε εκδήλωση, και το «Συμβούλιο Νέων Ωραιοκάστρου» που με τη δική τους συμβολή πεζοδρομήθηκε σωστά η Λ. Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Ιακωβίδης Βασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ευχαριστούν θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αρωγό σε κάθε δράση του συλλόγου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ζάπρα Χριστίνα για την άριστη συνεργασία. Τους κ Κυριάκο Μερελή και Ηρακλή Ρόντση μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Θ., την κα Χριστίνα Γκούντα Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όλα τα καταστήματα που συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στηρίζει την αγορά του Ωραιοκάστρου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους:

– σχολή χορού Bella Dance

– σχολή χορού En dehors – Αντεόρ

– παιδικοί σταθμοί του ΔΟΠΠΑΩ

– σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων Ερωτοκριτος

– εκπαιδευτικός όμιλος ΙΕΚ Δέλτα 360

– παιδικός σταθμός Ονειροχώρα

Συμβούλιο Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου

Μουσική σχολή Τομπάζη / Music school “Tompazis”

Φιλαρμονική Ορχήστρα Δ. Ωραιοκάστρου

oraiokastro24.gr χορηγός επικοινωνίας

– Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που και με τη δική τους στήριξη, συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω.
Ιακωβίδης Βασίλειος
και τα μέλη του Δ.Σ.

Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 

 

 

Share this post