Αύριο Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 το πανελλαδικό κλείσιμο της εστίασης

Αύριο Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 το πανελλαδικό κλείσιμο της εστίασης

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Σε κινητοποιήσεις και κλείσιμο των καταστημάτων προχωρά ο κλάδος της εστίασης, ζητώντας αντισταθμιστικά μέτρα

Πανελλαδική απεργία στην εστίαση έχουν κηρύξει για την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, οι επαγγελματίες του κλάδου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι την ημέρα του πανελλαδικού «λουκέτου» στις 12:00 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του κλάδου θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΠΟΕΣΕ στηρίζει κάθε προσπάθεια κινητοποίησης, με σεβασμό στην δημόσια υγεία αλλά και στην μη επιβολή μέτρων που ισοδυναμούν με τον αφανισμό του κλάδου χωρίς ταυτόχρονα να εφαρμόζονται αντισταθμιστικά μέτρα την ίδια ώρα μάλιστα που αφήνονται στο απυρόβλητο τα μέσα μαζικής μεταφοράς που καθημερινά μετακινούνται χιλιάδες κόσμου ανεξέλεγκτα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σαν να μην μεταδίδεται ο κορονοιός εκεί…

Σύσσωμος ο επιχειρηματικός κλάδος της εστίασης του Ωραιοκάστρου, στηρίζουν έμπρακτα την απόφαση της ΠΟΕΣΕ και θα συμμετέχουν ενεργά στην πανελλαδική απεργία. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου προτρέπει τα καταστήματα να στηρίξουν την απόφαση αυτή και να συμμετέχουν όλοι στην πανελλήνια απεργία. Αν θέλουμε αποτελέσματα πρέπει να δράσουμε ΟΛΟΙ μαζί, συλλογικά και οργανωμένα.

Share this post