Αύξηση περιπολιών ζητά ο Ε.Σ.Ω. από το Α.Τ. Ωραιοκάστρου

Αύξηση περιπολιών ζητά ο Ε.Σ.Ω. από το Α.Τ. Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο, 10.11.2020
Αρ. Πρωτ. 145

Προς:
Διοικητή Α.Τ. Ωραιοκάστρου
κ. Π. Παπαδόπουλο

Θέμα: Αύξηση περιπολιών

 Αξιότιμε κ Διοικητά,

Με την επιβολή και του δεύτερου lockdown σε όλη την επικράτεια, λόγω της έξαρσης του covid-19, είναι ορατός ο κίνδυνος της αύξησης της εγκληματικότητας. Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά, η κίνηση πεζών και αυτοκινήτων στους δρόμους είναι ελάχιστη, όλα αυτά συμβάλλουν στην αύξηση της εγκληματικότητας, καθώς οι ληστές δρουν ανενόχλητοι. Το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν κλοπές στο κέντρο της αγοράς του Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα, μόνο επί της Λ. Δημοκρατίας σημειώθηκαν διαρρήξεις στις 7 Οκτωβρίου και στις 5 Νοεμβρίου 2020, όπου οι ληστές εκτός από τα κλοπιμαία, κατέστρεψαν και τις περιουσίες επιχειρηματιών του τόπου μας.

Με γνώμονα την αποτροπή ληστειών, την προστασία των περιουσιών μας αλλά και των πολιτών ζητάμε μεγαλύτερη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και περιπολιών, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, τόσο στην αγορά όσο και στις γειτονιές του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να λάβει μέτρα τέτοια ώστε να αποφευχθούν έκνομες ενέργειες τις δύσκολες αυτές ώρες.

Βασικός μας στόχος είναι η προστασία και να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και των επαγγελματιών, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

 

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος                                    η γ. γραμματέας
Ιακωβίδης Βασίλειος                   Λαζαρίδου Βιολέτα

Share this post