Συνάντηση ΕΣΩ – Δημάρχου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Συνάντηση ΕΣΩ – Δημάρχου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 στο γραφείο του Δημάρχου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για να συζητηθούν οι προτάσεις του Ε.Σ.Ω. για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου έκανε Δεκτό το πάγιο αίτημα Ε.Σ.Ω. ώστε η εκδήλωση «Αγγέλων Έλευσις» να πραγματοποιείται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο. Παράλληλα με την συγκεκριμένη εκδήλωση να πραγματοποιείται η «Λευκή Νύχτα» και από κοινού το άναμμα του δέντρου που ανάβει ο Ε.Σ.Ω. τα τελευταία χρόνια στη Λ. Δημοκρατίας. Πέραν αυτού συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν άλλες δύο εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επί των οδών Λεωφόρου Δημοκρατίας, Κομνηνών και Αριστοτέλους στο ηρώο. Συζητήθηκε επίσης ο στολισμός της πόλης να γίνει πιο πλούσιος και πιο έγκαιρα, ώστε να υπάρχει κλίμα εορταστικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση ήταν ακόμη η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κα Ζάπρα Χριστίνα και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Λία Δρόσου. Αξίζει δε να σημειωθεί η απουσία του αντιδημάρχου πολιτισμού κ Ηλία Ζιακούλη.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης                      Λαζαρίδου Βιολέτα

Share this post