ΕΣΩ_Δελτίο Τύπου για την Ετήσια Τακτική Συνέλευση 2019

ΕΣΩ_Δελτίο Τύπου για την Ετήσια Τακτική Συνέλευση 2019

Ωραιόκαστρο 26/2/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 11:30 π.μ., η προγραμματισμένη ετήσια τακτική συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Στην γενική συνέλευση:

  1. Εκλέχθηκε το Δ.Σ. της γενικής συνέλευσης
  2. Έγινε ο οικονομικός απολογισμός για το προηγούμενο έτος 2018
  3. Απολογισμός δράσεων 2018 και συζήτηση αυτών
  4. Αποδοχή των νέων μελών
  5. Η γενική συνέλευση αποφάσισε την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της ελεκτικής επιτροπής από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης.
  6. Απόφαση για εκλογή νέου Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου
  7. Συζήτηση για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και προτάσεις για την πρόοδο και την ομαλότερη λειτουργία αυτής

Το θέμα που απασχόλησε κυρίως τα μέλη, ήταν η διεξαγωγή των εκλογών για το Νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, καθώς και το μεγάλο πρόβλημα της αγοράς που αντιμετωπίζει με το πάρκινγκ.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για καλύτερη συνεργασία από πλευράς του Δήμου Ωραιοκάστρου με τον Ε.Σ.Ω., καθώς επίσης και το γεγονός να γίνονται από κοινού οι εκδηλώσεις στο Δήμο μας.

Οι εκλογές ορίστηκε να πραγματοποιηθούν στις 19 Μαρτίου 2019, από τις 13:00 μμ έως τις 18:00 μμ, σε κεντρικό σημείο της αγοράς. Θα διεξαχθούν στο χώρο του ειδησεογραφικού site oraiokastro24, που είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει η κα Μαρίνα Γεωργιάδου, (πάνω από το κατάστημα οπτικών «Σιδερίδη», με είσοδο ακριβώς δίπλα) Λ. Δημοκρατίας 31 – 1ος όροφος.

Για όσους επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019, είτε με αποστολή e-mail στο e.s.oraio@gmail.com, είτε επικοινωνώντας στο 6999 501 100. Απαραίτητη προϋπόθεση της ιδιότητας του υποψηφίου για οποιοδήποτε σώμα, να είναι οικονομικά τακτοποιημένος προς το Σύλλογο.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η γενική γραμματέας

Βασίλης Ιακωβίδης                         Μυρτώ Γιαννακού

Share this post