ΕΣΕΕ_νέο πρόγραμμα στήριξης των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων “ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”

ΕΣΕΕ_νέο πρόγραμμα στήριξης των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων “ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”

07.10.2020

Θέμα: Νέο καινοτόμο πρόγραμμα για τη στήριξη των μικρών εμπορικών
επιχειρήσεων «Ψωνίζω στη Γειτονιά» – www.psonizostigeitonia.gr

Όπως γνωρίζετε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) δημιούργησε το νέο καινοτόμο πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά» για τη στήριξη των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας κάθε γειτονιάς.

Με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο  πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά», γίνεσαι μέλος μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας, συμμετέχεις σε προωθητικές ενέργειες και επωφελείσαι από την προβολή της επιχείρησής σου στην ιστοσελίδα www.psonizostigeitonia.gr από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τη συμμετοχή και της δικής σου επιχείρησης στο πρόγραμμα και για τα οφέλη από τη δική τους συμμετοχή.

Πώς μπορούν να ωφεληθούν οι επιχειρήσεις:

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις που:
1. Είναι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς.
2. Διατηρούν φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 κλάδους της οικονομίας (άνθη –φυτά, αυτοκίνητα, βιβλιοπωλεία –παιχνίδια –ψυχαγωγία, ένδυση –υπόδηση –αθλητικά είδη, εστιατόρια –μπαρ –καφέ, ηλεκτρονικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλλυντικά –ομορφιά, κοσμήματα –οπτικά, υλικά –χρώματα και γενικώς είδη σπιτιού, τουριστικά, τρόφιμα –ποτά, φαρμακεία).
3. Έχουν POS της Τράπεζας Πειραιώς.
4. Είναι εγγεγραμμένοι στη winbank.
5. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ γίνεται είτε μέσω καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς ή ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα μέσω της υπηρεσίας winbank.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  • Κάθε εβδομάδα, και μέχρι 31.12.2020, μία τυχερή επιχείρηση κερδίζει μετά από κλήρωση €1.000, για την κάλυψη λειτουργικών της εξόδων.
  • Προβολή της επιχείρησής σου στα προωθητικά μέσα του προγράμματος και στο psonizostigeitonia.gr
  • Επιπλέον, με τη συμμετοχή σου στο   το νέο είδος καθημερινής επιβράβευσης για Μικρές Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες, απολαμβάνεις:
    – Δυνατότητα εξαργύρωσης yellows από το τερματικό POS σου.
    – Εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Τα οφέλη από τη συμμετοχή των καταναλωτών έως το τέλος του 2020:
Επιστροφή ποσού αγοράς έως 100€ με κλήρωση για 100 τυχερές συναλλαγές κάθε εβδομάδα που πραγματοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις που παίρνουν μέρος στην ενέργεια (Ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως 31/12/2020 τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, σε POS της Τράπεζας Πειραιώς).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:
https://www.psonizostigeitonia.gr/el/symmetoxh-mikrwn-epixeirhsewn

Αντώνης Μέγγουλης
Διευθυντής & Νομικός Σύμβουλος ΕΣΕΕ

Share this post